Vikulyk

Косметика у смітник, очистила свій простір.

З двох шухлядок у мене зникла така кількість засобів. Дещо з цього закінчилось, а дещо неймовірно дратує.)

Губи) Тут найбільше)

• Підробки Кайлі, залишила я собі ще декілька відтінків, які ну дуже подобались, але потрохи їх викидаю.
  • Кармекси люблю, закінчились)
  • Помада Вініл від Мейбелін... З часом почали дуже погано віддавати пігмент, сильно полосить, з темними відтінками купа мороки, світлі залишила, але мені набагато більше в такій текстурі довподоби Rimmel, які не настільки розпіарені просто. І ще темні глянцеві відтінки виглядають на мені вульгарно і дивно. Якщо темні, то матові 🙃 Маю ще новеньку червону, надіюсь що вона гарної якості і можливо хтось з рідних захоче, але поки не багато бажаючих 😁
  • Бальзам Живанші в чорній шкіряній тубі ніколи не подобався, берегла і гляділа хіба на упаковку, але ну його....
  • Рідка помада Есте Лаудер. Теж складний відтінок, бо глянцевий і темний, якість загалом гарна у неї.
  • Помада Буржуа класна, матова, в плані якості і навіть той темний відтінок мені личив, та вже старенька.
  • Блиск від Ріанни, Фенті... чесно, пробачте любителі, але я його просто терпіти не могла, він такий жирнючий, відчувається важко на губах, хочеться змити з себе цей іржавий жир, Мейбелін мені більше подобається. І ще це досить не бюджетний блиск, а в нього обліз ковпачок, в мене не підробка і часто чула, що подібний казус був у багатьох.
  • Помада Inglot дуже сушить губи і знову темний винний відтінок, я їх вже давно так не люблю, і така кількість неносимих для мене відтінків серед косметики дуже дратує.
  • Нуба Мілебачі. Класна помада, в мене було три в однаковому відтінку, подарунки деякі чоловіки вміють обирати 😁 Ще одну залишила, а дві старіші викинула, бо рідко користуюсь червоними, стане одної.
  • Блиск евелін закінчився, він класний.
  • Продукти для губ від Нікс: помада і блиск закінчились, класні, блиск мені той дуже припав до душі, куплю колись ще, але поки на дієті)
  • Помада Смешбокс... Маю два відтінки з лінійки, один класний, другий жахливий світло-персиковий і сухий.
  • Олівці Міс Клер, класні, але дуже старенькі, тож втратили свій вигляд.
  • Блиск LP, жахливий) Липкий неймовірно, скочується в білу поллоску. Носила три рази, більше терпіння не вистачило.

Далі макіяж для очей)))

• Дуже обідно за рідкі тіні Армані) Відтінок зеленки масксимально не компліментарний, розтушовується брудно...Стійкість теж погана, не маю бажання пробувати нову версію. На захист скажу, що вони не засохли за довгий час і упакування гарно збереглось) Заради сувеніру не стала берегти.)
  • Тіні Provg. Жахливі)) Не дешеві, за одну маленьку штучку 200 грн... Практично не передаються на повіко, навіть на змочену кісточку.
  • Туш Ламель, теж ні про що. Ще й очі від неї печуть...
  • Підводка Евелін. Бюджетна і класна, закінчилась давно, дивно, що я її не викинула раніше.)
  • Тіні Ardeco, викинула палетку, ну така вона 50/50, але самі відтінки (сіро-сині) не дуже мої.
  • Гель для брів з відтінком від ABH хороший, але закінчився.)

А тепер мїй улюблений 🚩

віск для брів...

Всі три воски засохли) Ну спочатку перетворились у якусь білу жижу) І це сталось за декілька місяців, тому сам такий продукт, як віск для брів я не розглядаю до покупки ніколи, і навіть звичайно не буду брати в подарунок. Все що було, то засохло, просто всі воски 😅

Для мене набагато зручніше користуватись гелем у тюбику.)

Тому хто хоче собі щось подібне, то задумайтесь, чи зможете ви використати за місяць побідний продукт.

Найбільш образливо за ABH, дорогий.... доречі він звичайний, я купила, бо чула багато гарних відгуків, але дівчата зупиніться, він прохідний...

Тому в бік подібних продуктів для брів не хочу більше дивитись)

Ось такі приблизно мої залишки з того сегменту косметики) так ще багато, але взяла собі на проджект пан старіші продукти, нууу принаймі їх тепер легше знайти і я розумію, що в мене робиться))

Але думаю, що ще треба перебрати, перепробувати і до кінця зрозуміти, чи варто ще щось викидати.

Фууух. Так багато косметики я ще не хейтила 😅 Але повірте зазвичай викидаю більш поступово, цього разу розвела бардак))

І відчула, наче спортом займалась, це було важко.)

29 січня, 2025
Vikulyk
29 січня, 2025