#myfavoritebeautyproduct
Моя безцінна любов до цього крему протягом 5, а то навіть вже і 6 років!😍
Мені не було тяжко обрати мій Must-have продукт, тому що я навіть не задумувалась що ж обрати, одразу коли я прочитала пост від MUC то у голові одразу було «Tigi 😍» а точніше : (Tigi Bed Head After Party Smoothing Cream)
Я нещодавно писала про цей розгладжуючий крем для укладання і рестайлінгу Tigi Bed Head After Party Smoothing Cream і написала що це мій фаворит протягом багатьох років і що я буду його купувати за любу ціну! Кращої якості, ефекту й такої дії я ще не зустрічала😍
Tigi має два обʼєми це 50 і 100 ml
Це дуже зручно для тих хто хоче спробувати цей продукт, то 50 ml чудово взяти на пробу (але я знаю що після 50 ml ти обов’язково купиш більше 😏)
Флакон виглядає дуже дуже стильно, він зручний у використанні та вибачте за пошлості (він нагадує дещо інше 😝 про це сказав мені мій чоловік 😆) але це ж прикольно 😜
Дозатор зручний і добре працює, за стільки років в мене жодного разу не було з ним проблем(тому що в одному пості тут на MUC я прочитала що у дівчинки зламався дозатор 🤷🏼♀️ не знаю що вона там робила ним, але реально за стільки років в мене не було жодних проблем)
Консистенція у крема густа і його хватає на дуже дуже тривалий час, тому що на моє довге та густе волосся достатньо крапельки і волосся як з салону 🥰
Запах в нього ну просто нереальний офігезний , солодко фруктово карамельно ніжний крутий просто не передати словами 🤤
Висновок:
Я готова цей крем купувати завжди і мені неважливо скільки він буде коштувати, адже я купувала його ще по 250 грн за 100 ml🤭 а зараз я купую його по 900 грн 🤪 , виросте ціна? Пфф , пофіг, куплю за любу ціну 😎
Склад: Aqua, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Propylene Glycol, Polyacrylamide, Phenyl Trimethicone, C13-14 Isoparaffin, Parfum, Amyl Cinnamal, Citral, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methy|propional, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, PEG- Methicone, Ricinus Communis Seed Oil, Laureth-7, Sodium PCA, Dimethicone PEG-8 Meadowfoamate, Cinnamidopropyl Trimonium Chloride, Panthenol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Mica, Titanium Dioxide, Bismuth Oxychloride.
Коментарі (0)