Ірина 🦋

Продовжую знайомство з професійним брендом Instytutum

Я вже була знайома із професійним швейцарським 🇨🇭брендом Instytutum, у мене був їхній дуже популярний Зволожувальний гель-крем із 4 видами гіалуронової кислоти

Instytutum HydraFusion 4D.

За його вартість якогось захоплення він у мене не викликав, але нічого поганого теж не зробив, головна претензія у мене до нього була в тому, що він залишав невелику липкість на обличчі, яка довго не проходила, а закривати зверху ВВ кремом мені не завжди хотілося і було потрібне. Це заважало мені використовувати його у денному догляді, а купувала я його саме з цією метою.

Тому враховуючи вартість продукції Instytutum, подальше своє знайомство я вирішила продовжити з набору пробників, за що дякую krutoguuz підказала де замовити 🤗

Набір знаходиться у великій красивій коробочці блакитного кольору, виглядає дуже презентабельно.

У нього входять наступні 4 засоби в пробниках по 2ml:

🩵 Зволожувальний гель-крем з 4 видами гіалуронової кислоти Instytutum HydraFusion 4D

Про нього я вже коротко розповіла вище, кому цікаво мій детальніший відгук про нього після використання цілої баночки 50ml https://club.makeup.com.ua/post/32817/

🩵 Освітлювальна сироватка проти зморшок Instytutum Anti-Wrinkle Brightening C-Erum

🩵 Пілінг для обличчя потрійної дії Instytutum Triple-Action Resurfacing Peel

🩵 Кислотний тонер для обличчя Instytutum Resurfacing Glow Toner

Також у наборі йде брошура 📖 з описом кожного засобу.

Вважаю це відмінний варіант для тестування 👍🏼, так як цінник засобів досить високий, а це допоможе заощадити ваш бюджет і купити продукти, які дійсно сподобалися, хоча б при першому тестуванні, думаю таких пробників вистачить на кілька разів.

Я наприклад ще дуже хочу познайомитися з їхньою відомою сироваткою сироваткою з ретинолом проти старіння шкіри Instytutum A-Superpacked X-strength Retinol Serum

Після тестування розповім про кожен засіб окремо 😉

30 січня, 2025
Ірина 🦋
30 січня, 2025