Мій безцінний б’юті-фаворит!
Сьогодні хочу вам розповісти про мій безцінний б’юті-фаворит гребінець Janeke Superbrush The Original. Найкращий гребінець, який я купувала! Користуюсь вже 4 роки. Він ідеальний для мого волосся.
Сам гребінець невеликого розміру, зручно брати в поїздки. У мене варіант у рожевому кольорі з білими зубчиками, існує ще багато різноманітних кольорів. У частині, де є самі зубчики, у щітки присутні наскрізні дірочки. Дуже класна задумка для сушіння волосся. Знаю що такий гребінець представлений у двох розмірах, але який у мене вже не пам'ятаю.
Коли я купувала гребінець, я знала чого хочу: повністю пластмасовий; щоб нічого не зламалося, не відвалилося; щоб було легко та швидко мити та сушити; щоб на зубчиках не було кульок, а то вони потім відвалюються, травмують шкіру голови та видирають волосся.
Цей гребінець не видирає волосся, не ламає, не обламує кінчики, не плутає, тобто не робить його гіршим, ніж є у вас зараз. І дає вирости волоссю здоровим, але не покращить волосся до сказаних станів. І також можна масажувати голову для релаксу та покращення циркуляції крові. Я ще люблю розподіляти маску для волосся за допомогою цього гребінця, бо дуже легко мити його.
Переваги:
• не плутає волосся;
• легко та швидко розчісує;
• не видирає волосся;
• робить волосся дуже гладким;
• не електролізує;
• волосся не заплутується на гребінці;
• легко миється;
• можна сушити волосся цим гребінцем з феном;
• довговічний, за 4 роки жодного зубчика не відламалося;
• зубчики не гострі;
• приємно масажує шкіру голови.
Мінуси:
• якщо робити хвіст, то треба ще додатково використовувати гребінець із дрібними зубчиками;
• ціна, зараз вона коштує на makeup 630 грн.
Коментарі (0)