Чистикова Дар'я

Бомбочка для ванни "Let'S Party"

Бомбочка для ванни "Let'S Party"

"Добиваю" залишки святкового настрою із новорічними лімітками. І сьогодні хочу розповісти про шипучу бомбочку від Tink під назвою "Let’s Party" — по-справжньому атмосферну, ароматну та неймовірно затишну. Розповідаю ⬇️

Бомбочка запакована у прозору пластикову сферу, через яку вже відчутно її аромат. Пакування дуже миле, цей раз — із зображенням оленя 🫎

Об’єм – 200 грамів, тобто розрахована на одне використання.

Виглядає бомбочка як добре спресований сніжок рожево-червоного кольору. Єдине що, бомбочка може трохи кришитися, тому раджу відкривати її безпосередньо над ванною.

Аромат фантастичний, нагадує свіжий запах ялинкових гілок. Особисто у мене викликає приємне відчуття дежавю: ніби я в Карпатах, гріюсь в гарячому хвойному чані, а над головою кружляє сніг. Суцільний кайф!

У складі бомбочки присутні:

• Морська сіль – тонізує шкіру.
  • Мигдальна олія – зволожує та пом’якшує.
  • Сода + лимонна кислота – забезпечує шипіння.
  • Полісорбат-80 – рівномірно розподіляє олії у воді.
  • Ароматична композиція

Шипить, бурлить – все як треба! Вода стає ніжно-рожевою. Відчуття на шкірі після ванни дуже комфортні:

✔️ Жирної плівки немає

✔️ Шкіра м’яка, зволожена (я навіть нічого поверх не наносила)

✔️ Жодних слідів на ванні

У кожній святковій бомбочці Tink є маленьке передбачення, я обожнюю такі речі🥹 Мені випало:

Я не впевнена, чи будуть ще поставки цього товару на цей сезон, але на наступний – раджу спробувати!

Дівчата, а ви вже закінчили свої святкові лімітки? Я вже планую переходити на щось весняне чи, навіть, літнє 😉

30 січня, 2025
30 січня, 2025