Daryna

♡Гель для душу Cherry Osaka від AVENUE des PARFUMS♡

У мене є свої маленькі косметичні "кохання", і одне з них — гель для душу Cherry Osaka від AVENUE des PARFUMS. Купую його вже не вперше, і щоразу це чистий кайф! 😍

Що мені в ньому подобається?
Аромат — оце просто ВАУ! Він реально нагадує щось зимове – теплі спеції, вишневе варення, мигдалеве печиво, кориця ваніль та жасмин... Це просто неймовірне поєднання від якого я постійно кайфую😻 Влітку, мабуть, буде заважкий, а от коли холодно – ідеально)

Консистенція — досить густа, тому витрачається дуже економно. Вистачає буквально краплі, щоб отримати пишну, ароматну піну. Це величезний плюс, бо не доводиться кожного місяця бігти по нову баночку.

Догляд — дбайливо очищує шкіру, не сушить і не залишає відчуття стягнутості. Шкіра після нього м'яка і приємна на дотик.

Дизайн упаковки — лаконічний і без зайвого декору. Якраз так, як мені подобається.

💡 Вердикт
Для мене – один із найкращих зимових гелів для душу. Якщо подобаються такі аромати, раджу спробувати. Ну а якщо ні, то нічого страшного, у всіх свої фаворити)
Моя оцінка: 10/10 💯

А ви любите гелі для душу з насиченими ароматами? Давайте ділитися в коментарях!😉

30 січня, 2025
Daryna
30 січня, 2025