Ta_nyaaaaaaa

Відновлюючий крем з Д-пантенолом | Мій досвід

Якщо потрібен крем не лише для зволоження, а й для потужного відновлення шкіри, боротьби з висипаннями, що викликані порушеним захисним барʼєром - раджу цей крем.

Я обрала для себе мініатюру 20 мл для ознайомлення з продуктом. Дуже сподобався його склад: різні форми гіалуронової кислоти для глибокого й інтенсивного зволоження, сквалан, ніацинамід, центела, рослинні екстракти, аденозин - усе це дає в сукупності гарне заспокоєння, потужне зволоження та відновлення. Окрім того, деякі компоненти мають антивікову дію.

❗️не містить ароматизаторів, що для мене мега важливо як для власниці чутливої шкіри.

Крем має середню за густиною однорідну текстуру класичного молочного кольору. Він не супер-легкий, проте і не надто щільний, доволі комфортний у використанні і за відчуттями на обличчі.

Надає шкірі ніжне природнє сяйво, яке залишається 24/7 за умови систематичного використання крему.

Усі висипання, які викликані порушеним захисним барʼєром зникають завдяки крему, так само як і зменшуються почервоніння, подразнення шкіри. Тон виглядає більш рівномірним.

Шкіра відчувається зволоженою, наповненою вологою, пружною. З цим кремом немає бажання нанести щось на обличчя додатково.

Єдине що мені здається його витрата великою, бо залишки крему з туби доводилося витискати уже через 1,5 тижні використання.

Чи спробувала б я цей крем у повнорозмірі? Так, бо дійсно дуже сподобався за дією.

30 січня, 2025
Ta_nyaaaaaaa
30 січня, 2025