FancyNickname

Порожні баночки січня

Порожні баночки січня

Перший запис у косметичному щоденнику 2025.

❄️ крем-гель для душу Weleda Citrus, пробник 20 мл. Незвична для мене консистенція крему, який не піниться. а стає молочком. Очищає непогано, не сушить шкіру, проте купити повномір бажання не виникло.
❄️ антиперспірант Aloe Vera Derela. Восени такий сильно підтікав з ролика і відправився у смітник. Де вдома взявся ще один не маю уяви, але виявився досить непоганим. Головне не забути, що його не можна брати в дорогу, бо перевернутий заливає косметичку.
❄️ антиперспірант Nivea Powder Touch. Один з улюбленців, постійно на повторі
❄️ готельний гель для душу moooi. Приємно, коли готелі не економлять на розхідниках. Чудовий аромат і склад, не сушить шкіру, та не продається окремо, а упаковка з 200 штучок (10 літрів!) мені завелика
❄️ пробник лосьйону для тіла Payot Rituel Douceur з ароматом квіткового меду. Вистачило побачити нежирну текстуру і оцінити приємний аромат, проте для розуміння зволожуючого ефекту 4 мл замало.

❄️ сироватка Mermade Take It Easy. Цієї зими користуюсь нею як SOS-засобом, коли шкіра подразнена. Нова баночка вже на моїй поличці.
https://club.makeup.com.ua/post/48493/
❄️ сироватка з гіалуроновою кислотою та пантенолом Cos De Baha. Одна з найкращих гіалуронок, якими я користувалась. Я прибрала з догляду сироватки з гіалуроновою кислотою як основним засобом, оскільки вона присутня у більшості сироваток. Проте цю пізніше повторю, за короткий і хороший склад (екстракт алое, ніацинамід та інші екстракти) та чудесну зволожуючо-заспокійливу дію.
❄️ нічний крем theBalm. Це вже був повтор, відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/60125/ Планувала залишити скляну баночку для перевикористання, але кришечка тріснула. У попередній була та сама історія, тож якість пластику в цьому упакуванні так собі. Ще колись повторю, але не зараз.
❄️ нічний зволожувальний крем L'Oreal Вік Експерт. Закривала ним нічні сироватки, непоганий базовий крем, повторювати не збираюсь.
❄️ гель для вмивання Mermade ідеально вписався в мою ранкову рутину. Це вже третя чи четверта порожня баночка, проте зроблю перерву на інші наявні в мене засоби.
https://club.makeup.com.ua/post/50342/

❄️ зубна паста Meridol Parodont Expert. Посилена версія від кровоточивості ясен. Смак і дія на висоті, обов'язково повторю
❄️ зубна пастa HiSkin Smile More з ароматом манго. Купляла набір в дорогу. Смак приємний, очищення нормальне. Хочу спробувати якийсь інший смак наступного разу, наприклад імбир та апельсин.

❄️ бальзам для губ L'Ocitaine. Точно протермінована лімітка з 10% олії ши. Жодних змін у засобі не побачила, тож докористувалась. Хороше живлення для губ взимку і під матову помаду.
❄️ пробник крему для очей та губ Payot Lisse. На очах не встигла зрозуміти ефекту, а от губи зволожував та відчутно вирівнював рельєф. По суб'єктивних відчуттях, додавав обʼєму, але це неточно. Повномір наразі не планую, але додала у хочу-список, саме як засіб для губ.

А за 4 тижні вже весна 🌷

30 січня, 2025
FancyNickname
30 січня, 2025