Maryyyna

Пілінг скатка Pyunkang Yul Peeling Gel

З цією скаткою я дружу вже давно.
Вирішила поділитися враженнями і з вами, якщо ви в пошуку своєї ідеальної скатки. Хто знає, може це буде саме вона)

Зазвичай такі пілінг-гелі залишають липучі катишки на обличчі і по лінії волосся і їх дуже важко прибрати з обличчя. Це їх єдиний суттєвий мінус. Приходилось використовувати їх лише перед миттям голови, щоб хоч якось це все вимити в процесі. З цією скаткою в мене такого не було.

При нанесенні з туби вона має вигляд ріденького гелю з ледь молочним мутним відтінком. При нанесенні на шкіру вона ніби тане і стає ще більш рідкою.

Наносити такі види пілінгу необхідно обов'язково на сухе обличчя☝️.

Після легкого масування обличчя, вона починає згортатись під пальцями у днібні ніжні грудочки.

Я люблю залишити її до 5хв на обличчі для кращого результату дії кислот.

• Не пече, не липуча.
  • По відчуттям ніби густенький тонер.
  • Чудово збирає бруд і жир зі шкіри.
  • Так, присутній специфічний запах, як і в усіх скаток. Цей целюлозний компонент, який перетворюється в грудочки, не може пахнути інакше)) Але це продукт, який на обличчі всього декілька хвилин, тому мене це особливо не напрягає.
  • Змивається добре навіть без спонжика.
  • Залишає після себе гладеньке бархатисте відчуття на шкірі, без стягнутості і пересушення.
  • Обличчя виглядає свіжо і зволожено, тон рівномірний.

На моїй комбінованій чутливій шкірі не провокує подразнень чи якихось алергічних реакцій.

У порівнянні зі скатками інших брендів ця однозначно найніжніша, тому я залишила її в своєму догляді на постійній основі🙌.

Не можу не відмітити класний склад, багатий на рослинні компоненти і великий об'єм 100мл, дуже економний розхід❤️‍🔥

Якщо ви пробували скатки і вам вони були занадто агресивні, то спробуйте цю, вона однозначно варта уваги🙌

Буду рада почитати якими скатками користуєтесь ви) Чи можливо цей засіб цілком і повністю замінила ензимка?)

30 січня, 2025
Maryyyna
30 січня, 2025