Oli Seagull

Рік з сироваткою Cos De Baha A5 Azlaic Acid 5% Serum

Пройшло більш ніж достатньо часу, щоб я могла сміло заявити, що це одна з найкращих сироваток, які я мала.

Рік я була на одному ж і тому постійному догляді, в якому була ця сироватка, легкий крем з ніацинамідом і центелою і сироватка з пептидами. Дуже рідко брала пробнічки чогось нового, але основний догляд лишався тим самим.

З активних компонентів має в складі:

5% азелаїнової кислоти, 2% ніацинаміду, екстракт алое, пантенол, гіалуронову кислоту та екстракти всяких квіточок :)

Склад дуже гарний і доволі чистий.

Консистенція ріденька, гелево-масляниста.

Вбирається дуже добре. Може лишити трохи липкість, якщо нанести зайвого. За потреби, через хвилин 20 раджу промокнути зайве серветкою.

Запаху немає ніякого.

Наношу я зазвичай 1-2 краплі на одну зону обличчя, в залежності від попереднього стану шкіри.

Зліва фото ДО, початок 2024 року і такий вигляд моє обличчя мало востаннє. Чи то добре підібраний догляд, чи гормони, а може все разом, але більше я таких проблем не мала. Повністю плямки не зникли, але значно посвітлішали, тон трохи вирівнявся. Можливо 10% ще більше б повпливали, але я боюсь, що вона вже може підсушувати, а не зволожувати.

Шкіра все ще не ідеальна, але результат всеодно гарний, як на мене.

Влітку цю сироватку я навіть брала в подорож, як моно засіб, без крему. На ранок і вечір. Вона чудово зволожує, а якщо є почервоніння, то за ніч зменшує їх.

Вже планую додавати в корзину 3 пляшечку :)

31 січня, 2025
Oli Seagull
31 січня, 2025