olena_glossy

PARADISE Big Deal: обʼєм та довжина без грудочок

Вишуканий флакончик в кольорі рожевого золота. Він гладкий, літери нанесені чорною фарбою. Єдиний випуклий елемент - 2-ва скорочені логотипи L'Oréal Paris на стику нижньої та верхньої частини флакона та увігнутий логотип в основі частини із щіточкою.

Особливість: логотипи на стику ідеально збігаються, а при закриванні чути характерне “клацання”, тож є впевненість, що туш щільно закрита.

Додатково є наліпка зі штрихкодом + відміткою кольору (у мене Black, але сподіваюсь, що невдовзі ще зʼявиться коричнева) та інформацією про туш українською мовою.

Обʼєм 9,9 мл. Термін використання після відкривання: 6 міс (P.S. Так робити не треба, але відкрию секрет. У мене є туш PANORAMA, якій скоро буде рік. Я досі інколи нею користуюсь і туш не змінила текстуру)

Щіточка силіконова зі щетинками різної довжини. Ряди по довжині чергуються: від довгих щетинок до коротких, наступний - від коротких до довгих і т.д. Така послідовність має можливість легко та рівномірно розподіляти туш.

Короткі щетинки для додавання обʼєму, а довгі - для розділення та подовження. Щіточка злегка гнеться.

Враження від використання

🔸 Туш не передбачає жодних танців з бубном. Вона одразу має чудову консистенцію, яка з першого використання гарно лягає на вії. Не надто суха та не надто рідка.

🔸 Лягає на вії рівномірно без грудочок та без павучих лапок. Я не люблю нашарування і так вона виглядає чудово. Але і нашаровується вона теж без проблем 😉

🔸 Обмежувач не дає можливості набрати забагато туші, але з кінчика бажано її знімати.

🔸 За ефектом: вона чудово розділяє вії, додає обʼєму, вії виглядають довшими та виразнішими.

🔸 Туш не осипається та не тече (але загалом така проблема для мене нехарактерна).

🔸 Змивання - кайф. Не треба нічого терти. Достатньо теплої водички, під дією якої вона швидко починає немов розчинятись. Це зручно та комфортно водночас.

Мій висновок - Paradise Big Deal - ще одна вдала новинка серед тушей L'Oréal Paris. Такий собі “універсальний солдат” для любителів силіконових щіточок.

31 січня, 2025
olena_glossy
31 січня, 2025