Darina🦉

#myfavoritebeautyproduct

#myfavoritebeautyproduct
#myfavoritebeautyproduct

Привіт!

Раніше, коли я чула щось, про ретинол, я завжди боялась. Одразу уявляла собі запалення, почервоніння, опік, свербіж, тонку та чутливу шкіру. З іншого боку завжди дивилась на результат дівчат, які користуються засобами з ретинолом, і була в захваті від фото "до" та "після".

Я колись робила подібний челендж де просила дівчат розповісти про їх улюблений один бренд. І сама розповідала там про Jole.

Тож мій favoritebeautyproduct - це Антивікова сироватка з ретиналем 0.1% Jole Retinal 0.1% Anti Age Serum

Що каже виробник?!

Антивікова сироватка з ретиналем 0.1% від бренда Jole ефективна проти проявів передчасного старіння, ознак дегідратації та механічних пошкоджень шкіри. Retinal 0.1% Anti-Age Serum оптимізує її обмінні процеси, зменшує видимість наявних недоліків і запобігає повторному формуванню нових.

Функціональний засіб, збагачений натуральними компонентами, помітно вирівнює тон, розгладжує рельєф, посилює пружність.

Serum від Jole:

- ніжна консистенція, всотування до глибоких шарів;

- екстракт центели азіатської стимулює  регенерацію, клітинне оновлення;

- пришвидшує синтез ниткоподібних білків;

- ефективна проти запалень, подразнень, акне;

- у формулі – ретиналь, вітамін С, ніацинамід;

- сповільнює формування передчасних вікових змін; - коригує видимість мімічних зморщок і тонких ліній;

- справляється зі тьмяністю та пігментними плямами;

- запобігає появі «симптомів» знебарвлення;

- пантенол бере участь у природному процесі загоєння ран;

- бісаболол нормалізує та підтримує гідробаланс;

- бета-глюка зміцнює його ліпідну мантію, захисний бар’єр;

- витяжки зеленого чаю, толокнянки заспокоюють подразнені ділянки;

- освіжає, створюючи тривале відчуття прохолоди.

Сироватка представлена в якісному та зручному пакуванні для використання. Все продумано, зручно та гігієнічно! Об'єм 30 мл.

Зверху засіб упаковка в спеціальну стрічку, що гарантує його захист.

На звороті є вся необхідна інформація для споживача.

#myfavoritebeautyproduct
#myfavoritebeautyproduct
#myfavoritebeautyproduct

Текстура - легка, гелева, на зовнішній вигляд схожа на олію, але вона як "густа" водичка. Має жовто - поморанжевий відтінок.

Сироватка дуже легко розподіляється по шкірі. Залишає після себе природне сяяння, без відчуття жирності та липкуватості. Вона зовсім невагома.

Аромат- відсутній.

Як використовую:

Почала з 2-х разів на тиждень, на суху шкіру, наношу дві краплі. Поки ніяких неприємний відчуттів не виникало, не було лущень, почервоніннь. Я використовувала її дуже обережно, навіть зі страхом.

Використовую на ніч, закриваю кремом. На ранок обов'язково гарне зволоження та спф.

На фото стан шкіри на початок користування цією сироваткою. Це запалення, не рівний тон та рельєф шкіри, розширені пори і далі за списком.

Через три тижні я вирішила, що моя шкіра так мовити "адаптувалась" ,і почала використовувати один раз на два дні. При цьому дуже щільно зволожувала шкіру.

Все йшло дуже добре, і я вирішила спробувати наносити кожен день. На другий день вже шкіра стала червоною (результат на фото). Печіння або свербіжа не було, тільки почервоніння.

На третій день з'явились лущення, суто на моєму "маленькому" носі.

Тож, зробила крок назад, один раз на два дні, ще більше зволоження, зволожувальні маски та креми, і обов'язково спф на ранок.

На фото результат через 2.5 місяці. Наразі я користуюсь сироваткою через день, це для мене ідеальний варіант!

Чи задоволена я результатом?! Так! (На колажі, останнє фото з СС кремом)

Мені подобаєть колір шкіри, він набагато став рівнішим.

Запалення, вони іноді звісно трапляються, але це поодінокі випадки.

Рельеф, я бачу покращення, але дуже маленькв, тут ще треба довго працювати.

Розмір пор ніяк не змінився, хоча візуально, виглядає краще.

В мене зовсім не "жирне" обличчя протьогом дня.

Шкіра стала більш пружною.

Тож Антивікова сироватка з ретиналем 0.1% Jole Retinal 0.1% Anti Age Serum - це мій улюблений наразі засіб, і скільки б він не коштував, я буду його повторювати!

Якщо правильно використовувати засіб, не слід його боятися.

Всім дякую за увагу💜

02 лютого, 2025
Darina🦉
02 лютого, 2025