Міцелярна вода з г іалуроновою кислотою
Joko Blend Micellar Water
Привіт😉!
Нещодавно в мене закінчилась міцелярна водичка, теж від цього бренду, зелена, для жирного типу шкіри. Так як наразі, дуже для мене актуальне зволоження, я намагаюсь оберати всі засоби, які б на це працювали.
Тож на цей раз обрала - Міцелярну воду з гіалуроновою кислотою Joko Blend Micellar Water💦
💦Особливості міцелярної води з гіалуроновою кислотою бренда Joko Blend:
- створена на основі натуральних компонентів;
- сприяє дбайливому відновленню та заспокоєнню подразнень шкіри;
- ретельно зволожує й тонізує її;
- забезпечує звужування пор;
- глибоко зволожує епідерміс;
- долає сухість і лущення;
- гіалуронова кислота зберігає натуральний блиск і молодість шкіри;
- має приємний, але ненав'язливий лавандовий аромат.
💦У складі присутні :
Гіалуронова кислота, касторова олія, кокос, лаванда
💦Пакування у засоба, зручне та доволі просте - прозора, пластикова пляшечка. Кришка - "фліп-топ". На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 200 мл.
💦Текстура:
Це "густа" водичка, прозора з ніжно блакитним відтінком, яка, так мовити тримає форму (не розтікається з диска).
💦Аромат - легкий, аромат свіжості, десь далеко можно відчути нотки ніжної лаванди. На шкірі не залишається.
Водичка гарно впоралась з тональним кремом, тінями, олівцем для брів, блисками для губ, тушшю для вій.
Фото в каруселі. Єдине з чим поганенько впоралась - це з гелевими олівцями для очей від Lamel та неоновим олівцем для очей від Lovit, вони дуже пігментовані та стійки, тому тут потрібен додатковий засіб!
Я обов'язково повторю цю водичку, саме за круте зволоження шкіри, навіть на цьому етапі очіщення для мене це важливо! Шкіра одразу стає м'якою.
Плюс водичка заспокоює шкіру, одразу відчуваєшь полегшення.
Як засіб, який глибоко зволожує та заспокоює шкіру та добре очіщує шкіру від забруднень та макіяжу (не супер стійкого!), звісно Так!
💙
Коментарі (0)