Гарний тінт д ля губ в натуральному відтінку
якщо ви в пошуках тінта для губ в не рожевому/малиновому/червоному кольорах то ця новинка однозначно заслуговує уваги
Не так давно бренд Maybelline анонсував новинку, і це стійка матова помада-тінт для губ Maybelline New York Superstay Teddy Tint. Нарешті це тінти не в класичних рожево-червоних кольорах
Бренд відправив мені на огляд та тестування помаду в гарному 15-ому відтінку
Перше, що кидається в очі - це гарний флакочик в колір самої помади
Щодо самого продукту, то забігаючи наперед скажу, що я залишилась дуже задоволена та в майбутньому хочу придбати ще один відтінок 😍
Аромат: солодкий, наче цукерочки. Мені нагадує всім відому помаду даного бренду vinyl ink
Аплікатор стандартний, ним зручно промалювати контур губ, продукту набирає не дуже багато але це навіть зручно
Консистенція дуже приємна на дотик, вона мусова, на губи лягає рівномірно, не плямить
На вустах помада відчувається дуже комфортно, губи не сушить (я перед нанесенням бальзам не використовувала). Щоб застигнути помаді потрібен деякий час, хвилин 5-7. Після чого можна залишити так або ж прибрати залишки з губ та отримати гарний персиковий тінт, який добре тримається на губах та натурально виглядає. Колір ну прям дууууже гарний, прям такий нюдовий нюд, який мабуть підійде кожній дівчині. Як на мене цей відтінок дуже скоро буде sold out, як не безвідомий 35 cheeky vinyl ink
я на губи наносила соло, відтінок дуже гарний, персиковий з легким рожевим відтінком, хвилин через 5 помаду зтерла та отримала гарний персиковий тінт, який тримається дуже добре та не відбивається, для повноти образу додала ще по контуру олівець glembee в 110 відтінку (в мене помада пережила каву, обід та залишилася на місці. Де не де ледве зійшов колір), в загальній кількості помада трималася 8 годин допоки я її не змивала
змивається добре двохфазною міцелярною водою
Однозначно рекомендую до покупки 😍
Коментарі (0)