BB Cream Baby Skin Effect Makeup-Care Face Cream 5 in 1 відтінок Nudе
Улюблений ВВ крем 🔥
Я дуже довго шукала тональний який не буде забивати мені пори і не викликатиме закриті комедони. І коли два роки назад мені в руки попав цей засіб ,більше ми з ним не розставалася❤️
Далі показую результат До/після та свотчі 👇🏼
Тюбик зручний у використанні ,з носика засіб не витікає, видавлюється завжди потрібна кількість крему 👌🏻
Крем має пластичну текстуру, легко наноситься і рівномірно лягає на шкіру, без плям, не полосить, не провалюється в пори .
Аромат нейтральний
Відтінок Nudе найбільш ходовий і приємний, ідеально підлаштовується під натуральний тон шкіри
Підійде дівчатам які мають теплим підтон шкіри. Сам по собі нейтральний, з видимим сірим підтоном, але головне,що немає жовтизни, рижинки чи явного рожевого підтону.
Також ,я купляла і відтінок Clear ,але для мене він бліднуватий і він має трішки рожевий підтон.
В мене комбінований тип шкіри ,висипи бувають рідко, трохи розширені пори,є чорні цятки ,але більше мене турбують лопнуті капіляри на щоках.
Зараз я віддаю перевагу досить легкому покриттю, але, в той же час, мені потрібно, щоб тональний засіб приховував ці недоліки шкіри.
- Мені подобається що крем дає натуральне покриття , обличчя не перетворюється на маску. Але й надмірної вологості, блиску на шкірі немає.
Можна зафіксувати зверху пудрою але я не фіксую.
- Добре тримається на шкірі ,навіть у спеку,шкірі з ним комфортно,вона дихає.
Єдине якщо ви носите окуляри ,то крем пливе на переніссі під окулярами ,але у мене там пливуть всі тональні ,тож я або прибираю серветкою або зовсім не наношу там крем ,бо окуляри ношу постійно .
- Я завжди купляю по 15мл .Витрата дуже економна ,15 мл вистачає мені місяців на 6-7.
Але звісно тут залежить скільки продукту ви наносите і чим.
Я ,наприклад ,люблю наносити ВВ просто пальцями , особливого сенсу в пензлі чи спонжі немає, б'юті блендер просто зʼїдав величезну кількість продукту, у той час як пальці забезпечують красиве і рівномірне покриття.
- Має фільтр захисту від ультрафіолету SPF 20,малувато але краще тональний з таким SPF ніж взагалі без нього.
Ну і на вулиці я тільки пару хвилин зранку ,поки йду на роботу ,а так цілий день в приміщені ,тож нормально 👌🏻
- Також крем працює як і доглядовий засіб , живить, пом'якшує, заспокоює і інтенсивно зволожує шкіру.
Найголовніше для мене що він не забиває пори та не комедогенний!!
Бо я дуже боялася ,що знову почне сипати лице після тонального засобу 😬
Активні інгредієнти:
Корінь 6-річного корейського женьшеню - покращує мікроциркуляцію, надає потужний лифтинговий і підтягуючий ефекти, сприяє розгладженню зморшок.
Екстракт кигелії африканської - підтягує шкіру і повертає їй тонус, запобігає старінню.
Екстракт солодки - чинить регенеруючу дію, знімає подразнення та набряклість, заспокоює шкіру та стимулює синтез колагену.
Екстракт дикого ямсу – зволожує шкіру, уповільнює процеси старіння.
Екстракт хвоща - багатий на антиоксиданти, діоксид кремнію і молекули з в'яжучими властивостями. Використовується для надання шкірі пружності та еластичності. Запобігає старінню шкірного покриву, тонізує, зміцнює та ремінералізує шкіру.
Діоксид титану і оксид цинку - забезпечують захист шкіри від агресивного впливу УФ-випромінювання.
Висновок
ВВ-крем відмінно вирівнює тон, шкіра з ним виглядає набагато краще.
Дуже натурально👌🏻Мені часто роблять компліменти думаючи що я без макіяжу і від природи маю таку гарну шкіру😁
Тому що,коли крем поглинається в шкіру дуже важко сказати з тональним засобом ви зараз чи ні.
Хоча перекриття не найщільніше і для того, щоб замаскувати серйозні недоліки, буде потрібен консилер,але мене і без консилера все влаштовує.
Недоліків для себе ,за два роки користуванням цим ВВ я не знайшла.
Однозначно раджу спробувати ,можливо і ви полюбите його так як я ❤️
Коментарі (0)