Zirka_D.

Швидка доставка і коробочка щастя

Всім привіт!

Тільки вчора розповідала про засоби, які закінчилися, а вже сьогодні отримала нове замовлення і хочу поділитись своїми новими знахідками.

1. Фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes відтінок 2U. Фарба безаміачна, дуже подобається мені. Доречі, дуже приємна ціна на неї.

2. Змінні касети на бритву Venus Gillette Venus Breeze, пробувала ще рожеві, але ці фіолетові сподобались більше.

3. Pyunkang Yul Essence Toner- тонер з екстрактом астрагалу. Чесно, не звернула увагу на обʼєм при замовленні і коли отримала її була трохи вражена яка вона маленька☺️ Пам'ятаю, дівчата писали, що консистенція густа, може його і не треба багато.

4. Ще один бажаний кореєць- крем для шкіри навколо очей-MEDIPEEL Peptide 9 Aqua Essence Lifting Eye Cream за рекомендацію Alyona Fedyk .

5. Крем для рук Bielenda Ayurveda Skin Yoga Hand Cream. Давно хочу спробувати і от нарешті. Аромат в нього дуже приємний.

6. Для синочка і його пінних вечірок- Піна для ванни "Bubble Gum" Tink, тут її радили всі🥰

7. Мініатюра міцелярної води Eveline Cosmetics Facemed+. Не було в наявності Simple, вирішила спробувати цю.

8. А це вже радили всі дівчата-Tink SuperFood For Face Alginate Mask, альгінантна маска від Tink, сподіваюсь, подружимось.

9. Гіалуронова маска з трояндою та сироваткою Viabeauty, я її вам радила і собі ще замовила☺️.

Зі списку пару засобів вже знайомих, а більшість- новиночки, які вийшли за гарною ціною.

Спокійного вечора, бережіть себе ❤️

02 лютого, 2025
Zirka_D.
02 лютого, 2025