olenamoli

Експрес-відгуки на 20 засобів

Відновлюю рубрику "Порожні пляшечки". Це зручний спосіб розповісти про засоби, коли немає натхнення на повноцінний відгук. Або, поки збиралася написати, пляшечка вже виявилася порожньою.

Для волосся

1. Шампунь Elseve "Цінність 3-х глин" - завжди купую взимку, бо через шапку волосся швидко масніє. Цей шампунь гарно очищує коріння, не пересушуючи довжину, допомагає мені зберігати звичний режим миття волосся раз на 3-4 дні.

2. Зміцнювальний шампунь Elseve з аминексилом - купувала в період шаленого випадіння волосся. Проблема вирішена, але в комплексі засобів (сироватка, БАДи).

3. Шампунь проти випадіння Vichy також з амінексилом - це міні 50 мл, спробувала і вирішила, що Elseve не гірше, тоді навіщо платити більше.

4. Шампунь для пошкодженого волосся Alfaparf Milano - один з найулюбленіших, ідеально підходить для сухого, пористого волосся. Тонке буде обтяжувати.
Тут був детальний відгук на шампунь та маску з цієї серії: https://club.makeup.com.ua/post/27568/

5. Олійка Matrix з індіанською амлою - сподобалася, але моїм фаворитом все ж таки залишається CHI.

6. CHI Luxury олійкa чорного кмину - це вже моя 3 порожня пляшечка повнорозміру, для мого волосся найкраща, для тонкого волосся - точно ні, буде обтяжувати та масніти.

7. Мультіспрей для волосся миттєвої дії 10 в 1 You look Professional - насправді це крем, але у форматі спрею. За свої гроші непоганий, але повторювати не буду.

8. Сухий шампунь Batiste - кілька років вважала його найкращим, але нещодавно спробувала Got2b і тепер це мій фаворит.

Для обличчя:

1. Міцелярна вода Eveline Cosmetics Organic Aloe Vera + Collagen - купую вже другий раз таку. Ціна, якість - все супер.

2. Трояндова міцелярна вода Bielenda - сподобалася, всі функції виконує, можна повторити.

3. Очищувальна пінка для чутливої шкіри Ziaja - м'яка, не пересушує, для ранкового вмивання ідеальна.

4,5. Сироватки Jole: заспокійлива та гіалуронова - сподобалися, базові засоби з гарним складом.

6. Міст-тонік Jole з ніацинамідом та центелою - супер, влітку повторю, кращий за термальну водичку.

7. Сироватка Essence Pore Minimizing з 3% ніацинаміду- підійшла для ранкової рутини, все чудово в ній: консистенція, аромат, дія, ціна.

Для тіла:

1. Гель для душу "Білий персик і нектарин" Le Petit Marseillais - дуже соковий аромат не хімічного, а справжнього персика. Гарний гель, не сушить, багато піни.

2. Гель для душу Felce Azzurra Мед та Лаванда - аромат люксових парфюмів, солодкий, насичений, глибокий. Флакончик гарний і гель за всіма характеристиками відмінний.

3. Гель для гоління Gillette Satin Care - норм, раніше купувала цей бренд, різниця в гелях тільки в ароматах.

4. Гель для гоління Balea - купила за порадою @alena.rosee Дуже сподобався, природній аромат тропічних фруктів, більше піниться, ніж Gillette, гоління з ним комфортніше. Зараз цей тропічний гель зняли з виробництва, як я розумію, але надалі планую купувати Balea замість Gillette.

Ну, і наостанок гель для брів Mayer: якийсь час не користувалася, але коли відкрила, там вже зародилося нове життя 😄 Віск помутнів, набух і почав рухатися. Ладно, жартую 😅 рухатися не почав, але зіпсувався конкретно. На фото показала, який прозорий він був і, який став.

02 лютого, 2025
olenamoli
02 лютого, 2025