Ароматична свічка "Теплий кашемір"
Продовжую збирати свічки від Yankee Candle🕯️
Усім привіт! Нещодавно мене знову провели на покупку аромасвічок, і вирішила познайомитися з досить відомим брендом Yankee Candle. Тож купила одразу декілька різних, однією з них є і на сьогоднішній продукт - ароматична свічка "Теплий кашемір".
Вона виконана у теплому бежевому кольорі, що ніби виправдовує свою назву. Виконана у дещо трапецієвидній формі, такий собі стовпчик 49 грамів вагою.
Час горіння - 15 годин.
Підпалюється досить легко і гарно, рівно горить. Аромат у незапаленій свічці вже досить приємний та ніжний, чуттєвий аромат для дому, який хотілося б мати навіть у формі дифузора. А коли запалиш, то на жаль, перші 30 хвилин, доки парафін не дуже прогрівся, аромат майже не чути, просто гарно горить.
А от потім, у метрі від свічки вже відчувається приємний кашеміровий аромат. Відчуваю нотки ванілі, чистої білизни. Загалом дуже комфортно та ненав'язливо. Тож можна не боятися купувати свічку від Yankee Candle з таким запахом, бо він точно не буде задушливим.
Єдиний мінус - я одразу поставила запалені свічки на комод і він весь залишився у краплях парафіну 🤷 Тож, краще обвестися підсвічником або паперовою підставкою, щоб не відмивати меблі👍
Ціна була +-50 грн, я її купувала за досить гарною знижкою, тому ці гроші вона точно коштує, адже горітиме досить довго 🕯️
Про аромасвічку Yankee Candle Mango Peach Salsa відгук за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/64258/
Коментарі (0)