Dasha_Batalova

Виправляю бідосю після Metal Detox

Виправляю бідосю після Metal Detox

Думаю, багато з вас хто пам`ятає, як на минулому тижні, через цю лінійку я позбулась холодного відтінку волосся...

Хто ж знав, що таке може бути, да й такі ризики я ніде не бачила в інструкції, але що ж, що було то було, тепер пора виправляти цю жовту біду.

https://club.makeup.com.ua/post/64589/ тут відгук.

На головному фото дві світлини. Ліворуч - вимитий ефект після метал детоксу, праворуч результат моїх старань вдома.

Загалом Детокс, який мав би зберегти колір, на моєму волоссі дам зворотній ефект і вимив все. Наразі професійне тонування у мене ще не за графіком, тож я вирішила хоч трішки виправити цю ситуацію самотужки. Бо чесно, той колір мене дуже гнітив...Навіть оточуючі помітили, що він дуже змінився...

Для цього взяла маску з анти-жовтим ефектом від IQ Code та тонуючий бальзам від About 8.10 Перлинно-попелястий.

Для блондинок ці засоби просто мастхев!

Дуже кльова, я нею користуюсь декілька років, проте, здається цього разу вона себе найпотужніше показала. Маска ідеально підходить для прибрання жовтизни. Не пересушує волосся, не обтяжує його. Просто 100 з 10 балів!

Щоправда після неї ванна буде, ніби там покупались 100 Смурфіків, але нічого. вона легенько змивається з поверхні, не лишаючи слідів.

Ефект вау. + раджу використовувати рукавички, так легше розприділяти маску.

А цей бальзам - окремий вид любові. Мало того, що він бюджетний, то ще й дійсно виконує свою функцію.

Гарно пахне, легко наноситься. Ефект можна регулювати часом, тобто я тримала для даного відтінку цю маску хв 30 на голові, без додаткового обгортання волосся.

+ Після неї волосся стає як після салонної процедури. Особливо коли змиваєш бальзам, це дуже помітно. Волосся ідеально рівне, насичене, прям, як у рекламі :)

Слухняне і такого тонування мені вистачає орієнтовно на 7 миттів голови, а мию голову 2-3 рази на тиждень.

До слова, вона теж синьо-фіолетового відтінку, тож рукавички не скидаємо)

Для того, щоб досягнути такого результату в кольорі, мені довелось робити подвійний удар цими засобами.

Спочатку синю маску IQ, 10 хвилин протримала, потім відтінковий бальзам 30 хвилин. Попередньо на вимите волоося, просушене рушником. Завжди ці засоби розприділяю розчіскою по волоссю.

Звісно, після того жовтого курчатка, то різниця очевидно помітни, проте, це не проф. тонування в салоні. Тож думаю, що до графіку проф.тонування ось так можна дотягнути.

03 лютого, 2025
Dasha_Batalova
03 лютого, 2025