МАС ТХЕВ для здорової шкіри обличчя. ДО/ПІСЛЯ у дописі
Крем з багатошаровою емульсією Atopalm MLE Cream
Спробувавши раз зрозуміла чому він такий популярний. У мене чутлива проблемна шкіра, тому відеовлюючі креми у рутині - обовʼязкові. При цьому, вони повинні підходити мені, не буду занадто важними, аби не забивати пори і не створювати нових проблем. Таким ідеальним кремом, котрий також і посприяв загоєнню висипань, став для мене ATOPALM на ламелярній емульсіі.
Для ознайомлення обрала для себе мініатюру 8 мл.
Є великий вибір різних обʼємів, представлений виробником.
Текстура доволі щільна (наче бальзам), при цьому не жирна, молочного кольору. При контакті зі шкірою від її тепла стає більш піддатливим, мʼяким, тому розподіляється легко.
Завдяки щільній консистенції є економним у використанні.
Аромат звичайний косметичний, майже невідчутний.
До/після на прикладі однієї зони (результат за 3 дні)
На шкірі крем залишає сяючий фініш, відчувається доволі комфортно. Миттєво заспокоює і зволожує шкіру, з часом помічаю, що розгладжує незначні заломи. Приємним сюрпризом для мене стало те, що він здатний усунути висипання. Коли зрозуміла це, то використовувала також як точковий засіб або просто наносила товстішим шаром на висипання.
Усі лущення і сухість крем також усуває миттєво. Комфортний для використання і вранці, і ввечері.
Дуже хочу взяти більший обʼєм на майбутнє.
МЛЕ (мультиламелярна емульсія) особлива тим, що її склад дуже схожий на будову верхнього ліпідного шару шкіри. Таким чином, крем буквально вбудовується у структуру шкіри, відновлюючи її.
Також крем містить форму гіалуронової кислоти, гліцерин, натуральні олії (оливкова, жожоба, виноградних кісточок)
Коментарі (0)