Пусті баночки | Січень'25
Пост здали
Рік новий, а рубрика незмінна, і цьому я рада, хоч щось стабільне. На половину оглядів не робила, бо виявились середнячками, тому опишу дещо тут.
Волосся
1. Шампунь Real Natura PRO-PLÁSTICA CAPILAR для відновлення волосся
Непоганий якісний шампунь, сульфатний, але при цьому очищує делікатно, не пересушує. Взяла ще влітку, бо зазвичай частіше мию голову, то на цей період добре підійшов, бо я тоді укладки не роблю, тому він робить волосся наче м'якше, не жорстке, і це без силіконів.
Але загалом я люблю очищенням на м'яких ПАР, але при цьому сильніше (Insight в цьому випадку очищує краще), а тут очищення на сульфатних ПАР, але делікатне 🤔 Отакий парадокс.
Тому ставлю оцінку 7/10, бо він досить ріденький і аромат піднабрид (схожий до гелів алое).
На заміну взяла свій любимий Insight Volumizing (і він мені уже подобається) та Joko Blend для жирного волосся.
2. Кондиціонер для волосся Joko Blend Hair Volume Balm - дуже крутий бюджетний бальзам, який буквально за хвилину розгладжує волосся. Зараз мій фаворит, тому я зроблю огляд на нього, бо знов повторила. От прям 10/10.
Обличчя
1. Сироватка Dr. Althea Pro Lab 85% Natural Radiance Essence - ну крім того що вона супер ✨aesthetic, в результаті посередня. Мабуть мій ефект на шкірі тримався після попередньої сироватки, бо іменно ефекту у висвітленні не замітила. Це більше хороша базова зволожуюча сироватка з класною легкою текстурою, і то добре, що не викликала запалення чи комедони. Взяла би ще раз хіба на знижці, а так оцінка 6/10.
А на заміну взяла Recare, і я вже бачу більшу дію від неї, а огляд на неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/64369/ І ще планую взяти якусь корейську.
2. Тканинна маска Round Lab з екстрактом голок сосни - дівчата з чутливою шкірою зберігаємо, бо справді дієва в заспокоєнні. Її важко чогось знайти, не така популярна мабуть, але саме ця - моя улюблена. На 100/10!
3. Тканинна маска FarmStay Real Shea Butter Essence Mask - непогана базова зволожуюча масочка з дуже приємною ціною, вона для живлення, але при цьому не залишає липкості. На 8/10.
4. База під макіяж Bobbi Brown - ой не дарма я так довго відкладала знайомство з нею. Пробника загалом вистачило на 3 рази (якраз на 3 дня підряд), і при першому затесті мені сподобалось, вона така густа та силікониста, і має активну цитрусову віддушку. Але рогзладжує непогано, і тон гарно лягнув. Але на 3 день мене посипало (впевнена, що вона, бо нічого не міняла) в Т-зоні, і чухалась шкіра.
Мабуть вона більше підійде для сухої, нечутливої чи зрілої шкіри, а моя особиста оцінка 2/10.
Тіло та інше
1. Гель для душу Q+A Salicylic Acid - пам'ятаю деякі дівчата чекали на огляд, але насправді, не було чим поділитись. Гель виявився безефективним, не справився із моєю спиною, тому тут потрібна ще додаткова комбінація у вигляді лосьйону, або протирання тоніком із саліциловою кислотою, як роблю я.
Очищення справді делікатне, пише на етикетці є ексфоліація, але по факту не має. Це базовий гель душу на м'яких ПАР, піниться в міру, аромат не кавуновий, як вказано, а більше просто фруктовий і солодкий. Не взяла би ще раз, тому оцінка 4/10.
2. Зубна паста для чутливих зубів Elmex - база, вона не така пекуча, як червона, тому деколи і цю беру. На 9/10.
3. Крем для рук Shelly Apple & Cinnamon - дуже сподобалось використовувати цей крем взимку вдень, бо він швидко зволожує і не залишає липкості чи плівки, тому можна зразу займатись своїми справами. Ну і аромат штруделя дуже затишний та смачний) На 10/10. Робила огляд нього ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/55963/
4. Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Musk & Floral - дуже хороший бюджетний засіб, в мене закінчився на 3 місяці з осадком, але я ще тримала довго і постійно перевертала палички. Спочатку використовувала в коридорі, але потім поставила у ванну кімнату, мені найбільше сподобалось саме у ній. Свіжий, кисленький та квітковий, не нав'язливий, на 8/10, огляд робила тут: https://club.makeup.com.ua/post/49555/
От і все, дякую, що читаєте, і по традиції, чи чимось користувались? 🤍
Коментарі (0)