Бальзам для волосся Garnier
мої враження від медового експерименту
Вирішила спробувати цей бальзам для волосся від Garnier, оскільки він обіцяє відновлення пошкодженого та ламкого волосся. Загалом, враження залишилися змішані: є як плюси, так і мінуси.
Плюси:
Приємний аромат – засіб має медово-квітковий запах, який досить ніжний і залишається на волоссі ненадовго. Це приємно, особливо якщо не любите надто насичених запахів у догляді.
Густа консистенція – бальзам досить густий, що дозволяє економно його використовувати. Легко розподіляється по волоссю, не стікає.
Пом’якшення волосся – після застосування волосся стає гладким і шовковистим. Легше розчісується, менше плутається.
Наявність натуральних компонентів – до складу входить мед рызних трав, акацієвий мед і лаванда.
Мінуси:
Не дає сильного ефекту відновлення – якщо у вас дуже пошкоджене волосся (наприклад, після фарбування чи термічних укладок), цей бальзам навряд чи стане рятівником. Він більше підходить для легкого догляду. Мені він був малуватий по дії.
Не дуже зволожує – хоч волосся після нього м’яке, але зволоження середнє. Для дуже сухого волосся доведеться додатково використовувати маски чи масла.
Ефект жирності – якщо нанести бальзам близько до коренів, волосся швидко жирніє. Краще використовувати тільки на довжину і кінчики. А так як я використовувала і на ділянку біля коренів - голова була жирна дуже швидко.
Мій висновок:
Засіб непоганий для тих, хто хоче підтримати волосся у хорошому стані, але якщо вам потрібно інтенсивне відновлення, варто пошукати щось більш ефективне. Як звичайний доглядовий бальзам – цілком гідний варіант. Моя оцінка: 3,5/5.
Коментарі (0)