ЧАЙНА ЦЕРЕМОНІЯ В ДУШІ
і в душі
Засоби, які подарують твоєму тілу ніжність та огорнуть свіжістю зеленого чаю.
Скажу чесно я чайоман і в більшості обожнюю саме зелений чай, тому ця лінійка мені прямо в сердечко ❤️🔥
Неймовірно приємний аромат, як вдало підмітила PILIRINA (не змогла її відміти через те що в неї два смайли в нікнеймі) він схожий на чай молочний улун.
Певний час в дитинстві тато дуже довгий період часу купував саме його і в мене до цього часу велика любов. Ця лінійка в якісь мірі, як спогади повернення в дитинство 🙈
Парфумований гель для душу від Joko Blend Spicy Vetiver
Гель має ніжний аромат зеленого чаю з деревно- пряними нотами бергамоту з ветивером. Аромат ніби одночасно простий, але і дуже цікавий і гармонійний. Який залишається на вашій шкірі 🥰
Текстура у нього досить текуча, але не прям рідка, він гарно піниться і ніжно очищує.
Колір у гелю прозорий з легким жовтуватим відтінком.
Особливо обожнюю ним користуватися ввечері після насиченого дня, це такий кайф 🔥 додатково ароматерапія 🙈
Парфумований лосьйон для тіла від Joko Blend Spicy Vetiver
Аромат у лосьйону ідентичний, але він ще більше стійкіший на шкірі і в дуеті аромат триматиметься у вас на шкірі ~ пів дня.
Консистенція у нього гелева, така і не густа і не рідка. Через це він досить швидко поглинається і мені це дуже подобається. Бо я іноді наношу його в поспіх зранку і вже через кілька хвилин можу одягатися.
Колір, як можна помітити на 2 фото біленький, але не білосніжний.
Як на мене цей набір ідеальний на подарунок так і для себе коханої, щоб ще більше кайфувати від своїх банних процедур.
Прояви любов і турботу до свого тіла 💕
Коментарі (0)