krutoguuz

МАСКА З АРОМАТОМ ЕНЕРГЕТИКА

Цю маску я придбала після реклами у блогера.

І це явно не та маска, яка дасть вам миттєвий вау результа, тут ви отримаєте накопичувальний результат завдяки 5 рослинним екстрактам.

Що саме за екстракти у складі продукту?

• екстракт зеленого чаю - покращує ріст волосся, живить його корисними вітамінами та мінералами, перешкоджає подразненню, сухості та появі лупи;
  • екстракти апельсина - відновлює пошкоджене волосся та сприяє росту здорового волосся;
  • екстракти розмарину - живить і зміцнює волосяні цибулини, активізуючи тим самим ріст волосся, забезпечують шкірі глибоке зволоження;
  • екстракти полину - мають антибактеріальну, протизапальну та заспокійливу дію.
  • екстракти череди - допомогає усунути надлишок жиру біля коріння, не пересушуючи при цьому шкіру голови.

Разом ці рослинні компоненти підтримують дію одне одного утворюють ідеальний тандем по догляду за волоссям. А каолін в складі інтенсивно абсорбує шкірний себум та заспокоює.

Маску можна використовувати у 2 способи:

1. Як маска для шкіри голови: наносимо на вологу шкіру голови, перед шампунем та залишаємо на 15 хвилин. Потім ретельно змиваємо водою та приступаємо до миття голови шампунем.
  2. Як маска для волосся: нанасимо на підсушене вологе волосся після використання шампуню, рівномірно розподіляємо по всій довжині, уникаючи прикореневу зону. І орієнтовно на на 10 хв. залишаємо, а після змиваємо водою.

Я частіше використовувала саме 2 спосіб, десь 2-3 рази на тиждень. Бо саме орінтовно так я і мию голову.

Текстура у маски схожа густенький на крем, але вона гарно розприділяється по волоссю(показую на фото зверху).

Аромат такий фруктовий, мені пахне енергетиком. Хоча я енергетики не люблю, але тут це приємно. Я не знаю, як вони це зробили 😂

На відео волосся після 2,5 місяців стабільного використання і 2 день після миття голови. Для того, щоб побачити результат від маски треба запастися терпінням і ви побачите очікуваний результат!

Як думаєте вистачить у вас терпіння для таких засобів?

04 лютого, 2025
krutoguuz
04 лютого, 2025