#myfavoritebeautyproduct Втирка перевірена трьома поколіннями
Herbaria Banfi Hajszesz “Втирка для шкіри голови з хроном і гірчицею”
Чому саме вона? Вибір улюбленого продукту для мене був очевидним. Вже років 10 ця втирка (лосьйон) - мій незамінний засіб. Вона реально дієва та вистачає її на довго. І так, я готова платити за неї будь-яку суму. Хоча насправді її вартість приємно тішить, адже за об’єм 250 мл ціна цілком конкурентна серед подібних засобів.
Моя історія. Років 10 тому у мене та у мами почало дуже лізти волосся. Пробували то одне, то друге. Результату було мало. Під час розмови з бабусею, вона згадала про чудодійну втирку Banfi, яка свого часу врятувала її волосся. Її перукар помітила нетипове випадає волосся, порадила втирку та перевірити рівень цукру. Як виявилося, причиною був набутий цукровий діабет прихованої форми. Завдяки цій пораді бабуся вчасно виявила проблему, а втирка допомогла відновити волосся.
Тому хочу наголосити, випадіння волосся може бути симптомом серйозних проблем зі здоров’ям. Завжди шукайте причину!
Замовити втирку тоді було непросто, але вдалось знайти її закордоном. Вже за кілька років я відчула справжнє полегшення, адже засіб став доступний до замовлення на MAKEUP.
До слова, угорський бренд Herbaria заснований у 1949 році, а ця втирка є і залишається його найпопулярнішим продуктом.
Паковання. Це не про трендову упаковку, а про дієвість 😉. Матова червона пляшечка з непрозорого пластику та глянцева чорна кришечка типу фліп-топ. В районі кришечки є зовнішня додаткова захисна плівка.
Етикетка прикрашена зображеннями природи: квіти, трави, а по центру пара з кошиками зібраних рослин.
Обʼєм 250 мл.
Термін використання: до дати, вказаної на дні баночки (мій флакон до 2026 року і якщо правильно розумію помітки, то виготовлений у 2023).
Склад. Aqua, Alcohol, Cochlearia Armoracia Root Extract, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Brassica Alba Seed Extract, Juniperus Communis Leaf Extract, Origanum Majorana Leaf Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Limonene, Geraniol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal.
🔸В основі втирки вода + спирт етиловий. Чи вбачаю у цьому проблему? Абсолютно ніякої! З власного досвіду можу сказати, що засоби для стимулювання росту волосся зі спиртом працюють ефективніше. Жодних неприємних відчуттів, лупи чи інших побічних ефектів у нашій сім’ї не було (різний тип шкіри голови).
🔸 Активні екстракти: хрону, гірчиці, ялівця та майорану - стимулюють кровообіг, живлять фолікули, покращують ріст волосся та мають антисептичні властивості.
🔸 Емульгатор: гідрогенізована касторова олія.
🔸 Решту речовин технічні, які відповідають за аромат та зберігання засобу.
Спосіб використання від виробника: принаймні раз в тиждень наносити лосьйон (втирку) на чисту cуху шкіру голови. Через 10-20 хв змити, вимити волосся з шампунем. Використовувати 3-6 міс. Можливий осад.
Текстура та аромат. Втирка нагадує травʼяну спиртову настояну (по факту так і є). Рідка як водичка, з коричневим відтінком. Аромат травʼянистий, ноти спирту доволі швидко вивітрюються.
Мій досвід. В асортименті Herbaria є шампуні, бальзами та лосьйони (втирки). З досвіду:
1. Втирки ефективніші від бальзамів;
2. Класична втирка Herbaria Banfi Hajszesz з хроном та гірчицею на мені працює найефективніше.
🔸Наношу засіб на ватний диск і втираю в шкіру голови, роблячи легкий масаж. За потреби додаю засіб, так щоб диск був весь час вологим. Витримую більше ніж зазначає виробник, мінімум 30 хв. Жодних рушників чи шапочок-плівок, лише втираю та роблю пучок, щоб було зручніше.
🔸 Коригую періодичність використання залежно від потреби. Для профілактики сезонного випадіння мені достатньо використовувати втирку раз в тиждень; при активному випадінні збільшую до 2-3 разів в тиждень. Втираю 3-6 міс, як рекомендує виробник, а потім роблю перерви орієнтовно в 2-3 міс. Але! орієнтуюсь та раджу орієнтуватись на стан організму загалом та волосся зокрема.
🔸 Засіб не викликає жодного дискомфорту. Єдине, що можна відчути - незначне тепло під час втирання.
🔸 Який результат? Активний волосопад в середньому зупиняється через 1-1,5 міс. А далі зʼявляються антенки, волосся росте суттєво швидше.
Herbaria Banfi Hajszesz - це той засіб, який я можу рекомендувати. Він дієвість, а його ефективність перевірена десятиліттями :) Так, зараз є багато подібних продуктів, але я завжди повертаюся саме до нього. Це моя незамінна класика!
Коментарі (0)