Покупки та подаруночки
Трошки косметики та вигідна акція 🤩
Я не те щоб на косметичнвй дієті , але більш розумно роблю покупки 🤭 та коли пишеш про косметику щодня , важко втриматись на тій дієті та й тут все тільки необхідне з покупок 🤭
💙
Дівчата , випадково побачила що зараз набори Еффаклар по дуже приємним цінам , тому хто хотів спробувати , беріть , бо з весни буде нові з новим наповненням , тут же наповнення шикарне і є базова умивалка та нова більш лагідна )
мені саме засобу Дуо вистачає на півроку , бо кор истуюсь точково, тому це приємний дійсно набір )
💕
Це , як і еффаклар, я вже показувала самі знаєте де , це відносно нові парфуми (про них писала весною - літом) від Шарлотт , приїхало на тестування 🌚
🤩
По рекомендаціям дівчат, я взяла таке індійське масло , люблю аюрведичні штучки , саме це не пробувала 🌿 Вже з першого використання є ефект , мені один кислотний пілінг трошки перепалив шкіру то ж з цим маслом та іншим з каркаде (показувала вам його), та вітамінами для волосся та шкіри голови Зест, відновила нормальний стан шкіри ☺️
Індійські пробники завжди беру в запас , зараз чередую їх та шампунь grown alchemist, результат радує 🌿
сплеш маска на пробу 🌿
💕
Пробник Монталь Мілан придбала , бо Париж з цієї серії дуже подобається , цікаво як цей 🖤
Bottega Verde презент - люблю цю серію , пахне насичено , на мій смак дуже подобається 😻
Belif - корейське , був такий набір, цей подарували , класний приємний 🌿
Kiko тональний з блюр ефектом - відносно новинка , зʼявився і продажі восени ✨
Що зацікавило ? Про що б хотіли почитати ? 🤩 на все дописи не обіцяю , але щось одне точно оберу 🫧
Коментарі (0)