YSL Loveshine: нові покупочки
Мою прогресуючу залежність від цих помад не передати словами..
В одному з дописів я описувала враження від 💖 YSL Loveshine Candy Glow Balm, і я настільки захопилась цією помадою, що не переставала думати про інші її формати та відтінки. Причин багато: масляниста текстура, гарне нашарування, доглядовий ефект та пакування, від якого зносить мій дах.. Пакування не просто гарне, а й дуже якісно зроблено. Тут на сто відсотків відчуваєш, що платиш і отримуєш люкс продукт.
Тож, посидівши в тіктоці з оглядами на всі можливі відтінки я відмітила для себе 2а відтінки, які потім все ж таки придбала:
💖 YSL Loveshine 202 - Peachy Glow
💖 YSL Loveshine 203 - Blushed Mallow
Властивості:
- зволожує губи впродовж 24 годин
- створює на губах ефект вологого блиску
- пом’якшує губи та запобігає втраті вологи
- захищає губи й живить їх
- легко наноситься в кілька шарів
- має олійну консистенцію
Склад:
- 6 поживних олій зі спільних садів Ourika YSL
- м’якоть інжиру – робить губи помітно ніжнішими
Обидва відтінки мені сподобались та підходять під різні образи, що навіть важко визначити фаворит. Я також використовую їх в якості румʼян і ефект просто вау, як на мене. А через доглядові властивості після нанесення ці помади не підкреслюють сухість губ, а навпаки ніби згладжують їх. Після зняття помади з губ, вони більш зволожені та мʼякіші.
- 2 фото - відтінок 203
- 3 фото - відтінок 202
Наразі я думаю, що з такою кількістю помад я запаслась на довгий час, проте є ще один відтінок, який не дає мені спокою - це 205 - Nude Self 😅 Дуже гарно виглядає в оглядах і теж вартує уваги.
Коментарі (0)