SVR Topialyse Gel Lavant
Гель для вмивання чутливої шкіри, чи ні?
Всім привіт!
Постійно знаходжусь в пошуках ідеальних продуктів для догляду за обличчям. У мене комбінована шкіра ще й з проявами розацеа. Очищення повинно бути делікатним і водночас ретельним. Svr мене зацікавив тим, що обіцяє делікатне очищення для шкіри з розацеа. Оце саме те, що мені потрібно, подумала я ,але давайте нижче розглянемо так це виявилось чи ні.
Країна бренду Франція, погодьтесь, це не може не радувати. До того ж я читала багато схвальних відгуків на цей продукт на make up.
Сам гель прозорого кольору без наявних скрабуючих частинок. Потрібно досить невелика кількість, щоб добре вспінити в руках. Тому продукт є економічним.
Склад без сульфатів, що не може не радувати:
Aqua/ Water/ Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Coco-Glucoside, Coco-Betaine, Glycerin, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Phytate.
Запах є, не скажу, що легкий. Якщо у вас є чутливість до яскравих косметичних віддушок, то вам потрібно спочатку познайомитися із запахом цього засобу.
Гель можна використовувати як для тіла так і для шкіри голови. Я спробувала усі способи використання цього продукту.
Як гель для тіла він гарно очистив шкіру, без подразнень. Як засіб для миття шкіри голови він також добре впорався зі своїм завданням. На рівні усіх безсульфатних шампунів, що в мене були до цього. А от з очищенням шкіри обличчя він мене трохи підвів.
Спочатку мені подобалось таке гарне очищення, шкіра навіть блищала після вмивання. Але мене почало турбувати те що подальший догляд, який я наносила, працював дуже погано. З часом (приблизно один місяць) я помітила сильне лущення на лобі. І ніякі зволожуючі, живильні креми не допомагали з цим. Після зміни гелю для вмивання ситуація стала інакше, догляд знову почав працювати гарно і ніяких сухих ділянок не було.
Тому я роблю висновок, що цей засіб просто мені не підійшов. Тому зараз чоловік тестує цей засіб і йому впринципі подобається 😊
Можливо цей засіб підійде влітку, коли потрібно ретельніше очищення. Я думаю, що потрібно протестувати його і в теплу пору.
Коментарі (0)