Ta_nyaaaaaaa

Заспокоює, освітлює і працює з висипаннями

З брендом я знайома давніше, дуже подобається їх підсушуючий засіб від висипань, а також мʼякий гель для вмивання. Так як моя шкіра завжди чутлива, а у холодний період року цей стан загострюється, я вирішила не оминути і новинку - заспокійливу сироватку, тим паче моя попередня від Purito закінчилася.

Пакування звичне картонне з усією необхідною інформацією на ньому.

Флакон має стандартний для сироваток обʼєм 30 мл.

Піпетка має мʼякий накінечник, сама довга, тому думаю, що можна буде використати продукт до останньої краплини.

Сироватка доволі рідка, трішки мутна, молочного відтінку. При розподіленню на шкірі відчувається легка гелевість текстури.

У складі містить 2% ніацинаміду, що чудово для більшості, оскільки висока концентрація ніацинаміду часто викликає подразнення, що не є нормою. Цей ніацинамід працює на нормалізацію виділення себуму, допомагає освітлити загальний тон, а також постакне.

Цікавий компонент - Lipobee Pino C - фітокомплекс, що має заспокійливу, відновлюючу, а також протизапальну дію.

Екстракт кедрової сосни усуває гіперчутливість і зменшує почервоніння, конопляна олія має помякшувальну в регенерувальну дію.

Із мінусів - наявність спирту та запашника у складі. Тому власницям чутливої шкіри слід бути обережними. Я серед них, але цікавість і наявність інших ефективних компонентів взяли верх.

Від ефекту я була вражена майже відразу, бо зменшення почервоніння і вирівнювання тону я помітила відразу після повного поглинання.

Сироватка поглинається шкірою «в нуль» завдяки тій же водянистій текстурі. Липкості від неї не помічала.

За декілька днів систематичного використання як вранці, так і ввечері помітила зменшення висипань (у моєму випадку комедони), вирівнювання тону обличчя, його освітлення.

Нових висипань не зʼявлялося, проте деякі з наявних, котрі сиділи глибше, за два дні були уже назовні. Думаю, що так працює сироватка, бо жодних інших нових засобів у рутину не вводила.

Таким чином, доволі бюджетна сироватка виявилася дієвою, підійшовши моїй чутливій, проблемній шкірі. Буду продовжувати користуватися нею, адже дійсно бачу результати.

03 лютого, 2025
Ta_nyaaaaaaa
03 лютого, 2025