Вії мрії – початок шляху
Як же я завжди хотіла довгі, густі, темні вії. Але природа подарувала мені вії середньої густини, коротенькі і світлі від середини волоска((( Тому час це виправляти! Познайомлю вас із своєю помічницею) Сироватка Lash Serum від Cosmetics
Я натрапила на цю сироватку, коли шукала щось бюджетніше за Ревіталаш і знайшла! В цієї сироватки схожий склад і ще багато плюсів: доступніша ціна, більший об’єм, зручна щіточка. Сироватка дуже комфотна, легко наноситься, швидко вбирається, у мене подразнення не викликала. Виробник обіцяє, що результат видно вже за 3 тижні, тож обов’язково доповню відгук. А зараз трошки детальніше розкажу, чому обрала саме цей засіб.
Якось на просторах соцмереж натрапила на відгуки про Ревіталаш і результат мене дуже вразив, тому почала її шукати. Скажу чесно, до такої знахідки мій гаманець не був готовий😆 Тому далі були довгі пошуки аналогів і я таки його знайшла в українського виробника Piel Cosmetics. Пропоную вам зробити порівняння разом зі мною)
Активні компоненти
Це активні компоненти Lash Serum
- Пептиди BIOTINOIL TRIPEPTIDE-1 та Procapil
- Рослинні екстракти та олії: екстракт планктону ARTEMIA SALINA, екстракт карликової пальми, касторова олія.
- Рослинні цераміди GLYCOSPHINGOLIPIDS
- Кислоти OLEANOLIC ACID, CITRIC ACID
- Зволожувачі (гліцерин)
- Антиоксиданти
- Гіалуронова кислота
Це активні компоненти Ревіталаш
- Пептид Biotin
- Рослинні екстракти: екстракт зеленого чаю
- Зволожувачі (гліцерин)
- Антиокисиданти
А також такий цікавий компонент - Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide – синтетичний аналог простагландину, який може давати такий же побічний ефект.
Я вже не шукала, який саме побічний ефект, бо купувати все одно не збиралася 🤪
Об’єм і флакон
Флакони в обох засобів схожі, тому можу припустити, що обома користуватися зручно (Lash Serum в цьому плані мені сподобалася).
А от об’єм флаконів різний: сироватки від П’єль 5 мл, а Ревіталаш – є 1, 2 або 3,5 мл.
При цьому, навіть найменший об’єм більш, ніж у 2 рази дорожчий.
Ефективність оцінювати я не беруся, оскільки дію Lash Serum сподіваюся побачити через 3 тижні, а Ревіталаш поки пробувати не по кишені))
Але, думаю, ви розумієте чому я обрала першу.
Через 3 тижні обов’язково покажу результат, а поки залишу тут своє «ДО», щоб порівняти.
Коментарі (0)