JDem312

Вії мрії – початок шляху

Вії мрії – початок шляху

Я натрапила на цю сироватку, коли шукала щось бюджетніше за Ревіталаш і знайшла! В цієї сироватки схожий склад і ще багато плюсів: доступніша ціна, більший об’єм, зручна щіточка. Сироватка дуже комфотна, легко наноситься, швидко вбирається, у мене подразнення не викликала. Виробник обіцяє, що результат видно вже за 3 тижні, тож обов’язково доповню відгук. А зараз трошки детальніше розкажу, чому обрала саме цей засіб.

Якось на просторах соцмереж натрапила на відгуки про Ревіталаш і результат мене дуже вразив, тому почала її шукати. Скажу чесно, до такої знахідки мій гаманець не був готовий😆 Тому далі були довгі пошуки аналогів і я таки його знайшла в українського виробника Piel Cosmetics. Пропоную вам зробити порівняння разом зі мною)

Вії мрії – початок шляху
Вії мрії – початок шляху

Це активні компоненти Lash Serum

• Пептиди BIOTINOIL TRIPEPTIDE-1 та Procapil
  • Рослинні екстракти та олії: екстракт планктону ARTEMIA SALINA, екстракт карликової пальми, касторова олія.
  • Рослинні цераміди GLYCOSPHINGOLIPIDS
  • Кислоти OLEANOLIC ACID, CITRIC ACID
  • Зволожувачі (гліцерин)
  • Антиоксиданти
  • Гіалуронова кислота

Це активні компоненти Ревіталаш

• Пептид Biotin
  • Рослинні екстракти: екстракт зеленого чаю
  • Зволожувачі (гліцерин)
  • Антиокисиданти

А також такий цікавий компонент - Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide – синтетичний аналог простагландину, який може давати такий же побічний ефект.

Я вже не шукала, який саме побічний ефект, бо купувати все одно не збиралася 🤪

Флакони в обох засобів схожі, тому можу припустити, що обома користуватися зручно (Lash Serum в цьому плані мені сподобалася).

А от об’єм флаконів різний: сироватки від П’єль 5 мл, а Ревіталаш – є 1, 2 або 3,5 мл.

При цьому, навіть найменший об’єм більш, ніж у 2 рази дорожчий.

Ефективність оцінювати я не беруся, оскільки дію Lash Serum сподіваюся побачити через 3 тижні, а Ревіталаш поки пробувати не по кишені))

Але, думаю, ви розумієте чому я обрала першу.

Через 3 тижні обов’язково покажу результат, а поки залишу тут своє «ДО», щоб порівняти.

04 лютого, 2025
JDem312
04 лютого, 2025