alena.rosee

Спрей Pure Lush | BioSelect

Якщо б був би конкурс на най-най-спокусливий продукт до Дня Св.Валентина, я б без роздумів обрала б цей спрей, бо він повністю відповідає своій назві, це Pure Lushhhhh. 💕 Чим сподобався та які парфуми нагадує - читайте далі 🫧

Мені було цікаво спробувати ці спреї, бо бренд мені імпонує, має гарні складники та в цілому це якісний догляд.

Обирала навмання по напису ароматних складників, тут Дамаська Троянда, Фрезія та Смородина.

🌹

Троянду та Фрезію я обожнюю в ароматах, а смородина часто даже яскравий ягідний акцент.

Пакування: пластиковий спрей, має прозорий ковпачок, виглядає симпатично.

Наліпка з часом не затерлась, не відклеїлась.

Розпилення мʼяке у спрея.

🌿склад:

Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Propanediol, Rosa Damascena Flower Water, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha- Isomethyl Ionone.

Що по аромату?

🌹Сам гідролат троянди має не тільки косметичні властивості, а і мега запашний. Це аромат троядового турецького лукуму чи варення з пелюстків рожевих троянд. Дуже звабливий запах.

💐Фрезія має помірну солодинку, але загалом це легкий квітковий, немов весняний, аромат, зазвичай звучить дуже витончено, ніжно, додає парфумерним композиціям тендітності та вишуканості. Я люблю цю нотку, це безпрограшний варіант для гарного жіночого парфуму.

🌿Смородина - я не знаю тут ягоди чи листя, але звучить більше як ягоди. Яскраво, фруктово, має легку терпкість  , кислинку, але тут смородина нагадує також не свіжі ягоди, а джем чи перетерту смородину з цукром.

Сама того не очікувала, як мені сподобався цей спрей. 😋

Загалом я пробувала багато спреїв, і популярні в мене були по типу Sol de Janeiro , Bath and Body Works і менш популярні чи бюджетні , але цей спрей став одним із фаворитів.

Він має чудову стійкість, на шкірі немов зливається з нею та навіть може замінити легкі парфуми. На волоссі пахне весь день.

Розпилювач гарно пшикає, димкою.

Аромат просто нереально-сексуальний , звабливий, в міру солодкий, в міру фруктовий.

Чоловіки на нього реагують як коти на валеріанку, жінки роблять компліменти, бо аромат наче і легкий, але фонить яскраво, особливо зі шкіри. 😋

Авжеж , тут ще треба врахувати хімію шкіри та вподобання, бо якщо мені аромат подобається..ю немає гарантіі що він сподобається вам. Але цінник у спрея більш менш доступний, щоб себе порадувати, бо щоб подібне у інших натуральних брендів коштує значно дорожче.

Щоб розуміти на що схоже, можу відмітити, що мені цей спрей нагадує парфуми Мальва Ерболаріо та є вайби від Деліни, яка багатьом так подобається.

Дуже задоволена цим спреєм, тепер цікаві і інші аромати . 🩷

Ви пробувати такий спрей чи інші аромати ? Як вам?

04 лютого, 2025
alena.rosee
04 лютого, 2025