Vik_Sem

Joko Blend | Сет для релаксу

Набір масок від українського бренду Joko Blend - справжня знахідка та чудова можливість спробувати популярні маски бренду та обрати для себе улюблені.

Набір складається з 7 продуктів:

• Маска гідрогелева - Joko Blend Beta-Carotene Calendula
  • Маска гідрогелева - Joko Blend Cornflower Glow
  • Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою
  • Альгінатна маска заспокійлива з екстрактом зеленого чаю і алое вера
  • Біла глиняна маска для обличчя White Сlay Mask
  • Ємність + Шпатель для замішування масок

Мені одразу сподобалось, що в набір входить шпатель та ємність, виконані з прозорого пластику додають зручності у використанні масок.

Кожна маска має фольгований пакетик на одне застосування. Але мені вистачає таких на дві процедури.

Пакетик має насічки, щоб легко можна було розірвати. На лицьовій та зворотній стороні - паперові наклейки з інформацією.

Об'єм: 20 г

Приготування / Нанесення:

Я зробила все, як описав виробник!

Хочу коротко поділитись враженнями про кожну з масок.

Маска гідрогелева для обличчя Joko Blend Beta-Carotene Calendula Hydrojelly Mask

Призначення: живлення, відновлення, від роздратування, зволоження

Активні компоненти:

• Альгінат натрію - допомагає нормалізувати жирність шкіри, звужує пори, скорочує зморшки, тонізує та покращує мікроциркуляцію, виводить токсини.
  • Вітамін A - має яскраво виражені протизапальні властивості, омолоджуючу дію, зменшує прояв пігментних плям, вирівнює рельєф та тон шкіри.
  • Екстракт календули - має бактерицидні та пом'якшувальні властивості, активізує процес регенерації.

Консистенція у сухому вигляді це порошок з найдрібнішими помаранчевими частинками та пелюстками календули.

Аромат солодкуватий з кислинкою та ароматом квітів календули. Відчувається під час процедури коли маска знаходиться на обличчі і після трохи чутна на шкірі.

Про результат. Після гідрогелевої маски шкіра насичена та зволожена. Немає відчуття стягнутості чи сухості шкіри. Немає необхідності одразу скористатися тонером або кремом. Шкіра абсолютно комфортно почувається.

Шкіра набагато краще виглядає, здоровіша, свіжіша, немає втоми на обличчі.

Маска матує шкіру і звужує пори, що сподобається комбі та жирній шкірі.

Призначення: відновлення, від подразнень, для сяяння, заспокоєння, звуження пор.

Активні компоненти:

• Глюкоза - допомагає поглинанню вологи.
  • Альгінат натрію - основний компонент альгінатних масок, допомагає нормалізувати жирність шкіри, звужує пори, скорочує зморшки, тонізує та покращує мікроциркуляцію, виводить токсини.
  • Пелюстки та екстракт волошки - мають протизапальні, заспокійливі властивості.
  • Perfection Peptide P3 - пептид, який активізує оновлення шкіри, освітлення пігментних плям та вирівнювання тону шкіри.

По консистенції маска представлена ​​у вигляді білого порошку з квітами волошки.

Взагалі, ці квіточки, дуже зручний маркетинговий хід!) Я власне і придбала її ще раз через барвистість і з першого разу забула її сфотографувати, так мені було гарно))))) У процесі приготування, точніше при додаванні води, цей порошок перетворюється на напівпрозору гелеву масу.

Аромат легкий, косметичний.

Про результат. Мені дуже сподобалися відчуття у процесі.

Маска трохи охолоджує обличчя. А за рахунок того, вона заповнила всі вигини - мені вдалося на 20 хвилин повністю розслабити всі м'язи обличчя.

Під час застосування не виникало неприємних відчуттів, свербіжу чи подразнення.

Якщо говорити, про її заспокійливі властивості - то в цьому плані маска дуже мене порадувала! Була пара запалень на обличчі, недавні прищики – маска змогла зменшити неприємні відчуття та зменшити почервоніння.

А ще обличчя стало відпочилим і свіжішим на вигляд. Шкіра стала більш матовою, гладкою, при цьому з'явилося природне сяйво.

Призначення: зволоження, пом'якшення

Активні компоненти:

• Гіалуронова кислота - зволожує шкіру та робить її більш пружною, даруючи додаткове ніжне сяйво.
  • Олія меліси - покращує мікроциркуляцію крові та має протизапальну дію.
  • Екстракт ромашки - заспокоює шкірний покрив.

Текстура: порошкоподібна, чимось нагадує глину.

Колір порошку - світло-блакитний. Якщо ж змішати порошок з водою, колір стає більш насиченим.

Аромат: Дуже приємний, асоціюється у мене зі свіжим морським бризом. Відчувається, що аромат хімозний, але він не відштовхує. Він не настільки яскравий, щоб набриднути чи викликати головний біль.

Про результат. Візуально шкіра ніби стала світлішою, а її тон став трохи рівнішим, у цьому плані маска порадувала. Також є ефект очищення пір за рахунок того, що в процесі носіння, маска ніби розпарює шкіру, відповідно пори розкриваються, а бруд з них виходить набагато простіше. Шкіра відчувається після маски свіженькою.

Призначення: заспокоєння, зволоження, пом'якшення

Активні компоненти:

• Екстракт зеленого чаю -очищує шкіру та робить її матовою;
  • Алое вера - прискорює загоєння мікропошкоджень;
  • Діатомова земля, що утворена з панцирів діатомових водоростей, ретельно очищає пори та сприяє вирівнюванню рельєфу шкірного покриву;

Консистенція маски у сухому вигляді. Порошок світло-зеленого кольору, майже білого.

Аромат є і вочевидь відчувається. Легкий, неприторний, приємний. Вгадуються нотки алое, але більше – ванілі. Аромат відчувається після розведення порошку. Відчувається поки маска на обличчі, і деякий час після зняття (недовго). Мене не дратує.

Про результат. При першому використанні маска почала тиснути на обличчя під час застигання. Це чудово! Саме так вона й має діяти. Вона холодила досить відчутно. Неприємних відчуттів не було. Шкіра не свербіла, не свербіла, зняти маску достроково не хотілося. Відчуття після зняття - вологе, прохолодне, свіже обличчя. Дуже приємні відчуття , ніби обличчя легке-легке. Нічого з ними не хотілося робити. Я під враженням, бо помітила три несподівані ефекти: очищення пір, гладкість шкіри та лімфодренаж . Останнього я взагалі не чекала

Після застосування маски шкіра на всій обличчі стала гладкою та ніжною .

Призначення: відбілювання, очищення

Активні компоненти:

• Біла глина (каолін) - глибоко очищає, підсушує та відбілює шкіру.
  • Гіалуронова кислота - має потужну зволожуючу властивість.
  • Кукурудзяний крохмаль - використовується як абсорбент, він ідеально вбирає надлишки шкірного сала, нормалізуючи секретну роботу шкіри.
  • Пудра перлів - усуває пігментацію, прибирає набряки, покращує зовнішній вигляд шкіри, стимулює кровообіг.
  • Ефірна олія ванілі - активно покращує характеристики шкіри, підвищуючи її м'якість, бархатистість і еластичність.

Порошок молочно-білого кольору, трохи пудрового відтінку з приємним косметичним ароматом.

Про результат. Через 10-15 хвилин після нанесення маска починається засихати і де шар тонше, то починає і обсипатися ну як і всі глиняні масочки. І вуаля: ніжна, оксамитова шкіра без жирного блиску. Змиваю я маску за допомогою свого улюбленого спонжу. Змивається легко, без особливих зусиль. Результат видно з першого разу: шкіра підтягнута, ніжна, без жирного блиску, є навіть ефект відбілювання шкіри. Дуже приємне відчуття шкіри після цієї масочки. І навіть упродовж дня немає жирного блиску, що мені дуже подобається.

Набір масок Joko Blend Face Mask Multipack для обличчя - моя знахідка! Ще й в наборі тара для замішування, нарешті процес змішування та нанесення став зручним та ще простіше. Маски альгінатні, гідрогелеві та глиняні - кожна з них надає моїй шкірі необхідний догляд і відновлення. Після використання сету шкіра стає помітно зволоженою, заспокоєною і свіжою. Цей набір - ідеальне рішення для тих, хто прагне надати своїй шкірі максимальний догляд та зберегти її здоров'я та молодість!

04 лютого, 2025
Vik_Sem
04 лютого, 2025