Серед бюджетних кращої не знайти - міцелярка Eveline
Eveline Cosmetics Facemed + | міцелярна вода з гіалуроновою кислотою
Отримавши у подарунок цю міцелярну воду один раз, продовжила її повторювати сама, бо сподобалась мені з першого використання. Як на мене, її можна сміливо прирівняти до Bioderma (розповідала про неї тут 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/64608/) і Simple (мені подобається значно менше за попередні дві згадані).
Всі ці 3 водички віднесла до ТОП-3, про що створила коротенький огляд більше року тому 👉🏻https://club.makeup.com.ua/looks/20263/
Покористувавшись Eveline більш тривалий час, на постійній основі та у більшому обʼємі мої враження дещо змінилися, сьогодні поділюся.
Окремо хочу виділити те, що виробник надає можливість придбати цю водичку у різних обʼємах: від 100 до 650 мл, що дуже зручно для ознайомлення чи навпаки великий обʼєм - вигідно і економно.
На етикетці виробник чомусь дуже акцентує увагу на зволоженні, котре повинна забезпечувати гіалуронова кислота у складі, проте я розглядаю подібні засоби передусім як очищення: мʼяке, якісне, без зайвого тертя.
Проте у ній дійсно є активні зволожуючі, а також заспокійливі компоненти: пантенол, екстракт огірка, алантоїн, похідна гіалуронки, гліцерин, сульфат цинку (антимікробні заспокійливі властивості). Загалом склад супер, враховуючи вартість.
Підходить для чутливої шкіри, ❌не містить ароматизаторів (як деякі інші міцелярки цього ж бренду, тому чутливошкірі, будьте обережні).
Тож аромату не відчуваю зовсім, лише технічний запах косметики.
Текстура звичайна водяниста.
Міцелярка справляється з усіма видами косметики доволі швидко, без зайвого тертя (виключенням можуть стати водостійкі текстури без попереднього розмочування). Зовсім не подразнює очі, шкіру, НЕ викликає нових висипань.
Саме після гідрофільної олії я ввела цю міцелярку і побачила позитивні зміни стану шкіри.
Обовʼязково змиваю гелем/пінкою, але навіть до цього шкіра почувається гарно: не стягнута, не пече, не свербить. Щоб очистити обличчя від макіяжу мені вистачає 2-3 спонжиків.
З водостійкими олівцями для очей, губ - справляється; підводки, туші - без проблем, слід лише попередньо прикласти і потримати декілька секунд; те саме і з помадами.
Порівняно з Simple, міцелярка Eveline легше справляється з видаленням макіяжу і виявилася ЩЕ делікатнішою для моїх чутливих очей.
Щиро раджу її спробувати, хоча б у невеликому форматі. Наразі це моя любов, до котрої я точно ще не раз повернуся (звісно, таки чергуватиму з улюбленою Bioderma🤭)
Коментарі (0)