#myfavoritebeautyproduct
Цей крем завжди зі мною,адже він -справжній рятівник для моїх сухих рук.
У мене постійно суха шкіра,і мені був потрібен саме той засіб,який впевнено справиться з цією проблемою.Крем заявлений як для дуже сухої та огрубілої шкіри рук.Я майже ніколи не вдягаю рукавички,навіть коли мию посуд або займаюся іншими побутовими справами вдома.За це іноді себе сварю,але в рукавичках мені майже нічого не зручно робити.Ще й важко знайти потрібний розмір рукавичок,а саме такий маленький.Тому після всіх домашніх справ,до цього додається холодна погода та вітер,і я отримую суху шкіру рук.
Текстура
Крем має дуже густу текстуру.Спочатку він може трохи важко розподілятися, але чим активніше я його наношу,тим краще він лягає на шкіру.Це,мабуть, найгустіший крем для рук,який у мене є.І це — великий плюс,адже в морозну погоду тільки такий крем із щільною текстурою може максимально зволожити і усунути навіть найсильніші шелушіння.
Склад
🔹Зволоження:Вода,гліцерин,гіалуронова кислота
🔹Пом'якшення та живлення:Олії, вазелін, диметикон
🔹Відновлення шкіри:Цераміди, холестерин, фітосфінгозин — зміцнюють шкірний бар'єр
🔹Загусники та емульгатори:Дають крему густу текстуру і роблять його зручним у використанні
🔹Антиоксиданти:Захищають Вашу шкіру рук
Пакування та зручність
За час використання крему,я завжди маю його при собі.Не виникло жодних проблем з кришкою,хоча я її часто відкриваю та закриваю.Вона надійно закріплена,тож не потрібно хвилюватися.Крем компактний,легко вміщується навіть у маленькій сумці чи рюкзаку.
Результат
Додаю фото "до" та "після".Ставлення до самого засобу,не змінився з того часу,як я про нього писала раніше.Він,як і раніше, чудово зволожує шкіру та рятує від сухості та лущення.Хоча є одна ситуація...Нещодавно у мене виникла алергія,хоча я зазвичай не схильна до алергій,вона виникла від шапки я була просто в шоці,адже такого ніколи раніше не було.Алергія з'явилася на лобі,і потім поширилася на повіку.Так-як,я не була вдома,під рукою був лише цей крем,тому я ним намазала й цю повіку,адже було шалене свербіння.І згодом побачила,що почервоніння стало менш вираженим,а свербіж зменшився.У каруселі додаю фото.Так,цей крем точно не для таких випадків,але він мені дійсно допоміг у складній ситуації.Тоді я оцінила його ще більше.
Коментарі (0)