#myfavoritebeautyproduct
Кохання з першого використання
Насправді, роздумуючи про фаворита, було складно обрати один засіб.
Я вирішила виділити саме цей батер від Joko,бо він поєднує у собі неймовірний, натуралістичний аромат та чудово живить шкіру.
Саме завдяки аромату,я вже знаю - коли закінчиться ця баночка,я придбаю другу.
Не ароматом єдиним...
У складі:
- Високий вміст натуральних олій (ши, аргана, персик).
- Наявність гідролізованого колагену для догляду за шкірою.
- Хороші зволожуючі властивості завдяки гліцерину, пропіленгліколю та олійним компонентам.
Butyrospermum Parkii (Shea Butter): Масло ши, живить і пом'якшує шкіру, має протизапальні властивості.
Peach Kernel Oil (масло кісточок персика): Легке масло, що швидко вбирається, багате вітамінами A та E, пом'якшує і зволожує.
Argania Spinosa Kernel Oil (арганова олія): Антиоксидант, живить і зволожує шкіру, покращує еластичність.
Ethylhexyl Olivate та Polyglyceryl-4 Olivate: Похідні оливкової олії, зволожують і утримують вологу в шкірі.
Glycerin (гліцерин): Потужний гідратант, притягує вологу до шкіри.
Батер знаходиться у зручній тубі з широкою шийкою. Можливо це не так гігієнічно,але у іншій тарі його б не можливо було дістати.
Має захисну пластикову мембрану.
Консистенція як у масла - густа,легко розподіляється по тілу.
Колір дуже гарний,пастельно-рожевий.
Розхід не великий.
Після душу,якщо у мене є більше часу і шкіра потребує живлення я використовую його. Після нанесення одразу відчувається як шкіра ніби наповнилась. Зникає відчуття стягнутості. А аромат... заповнює усю кімнату
Аромат
Це найбільш реалістичний персик який я тільки чула 😍
Це так апетитно,так смачно. Мені нагадує розрізаний стиглий персик/ закрутки з персику які відкриваєш взимку і насолождуєшся цим смаком та ароматом.
Аромат не хімозний. Не різкий,а м'який як сам батер.
Увага - якщо Ви одягнете піжаму чи інший одяг, то аромат пропитається на нього і буде відчуватися на наступний день 🧡
Я не помітила,щоб залишалися масні плями після цього.
Часто його немає в наявності,але я сподіваюсь його ніколи не знімуть з виробництва 🫣
Рекомендую обов'язково спробувати,якщо: у Вас суха шкіра,що потребує живлення; якщо Ви любите аромат персику; якщо шукаєте дійсно працюючий батер.
Коментарі (0)