Коли не знаєте що подарувати чоловіку
Універсальний пристойний подарунок не за всі гроші світу
Кожна з нас стикалася з ситуацією, коли потрібно подарувати щось чоловіку і не важливо кому саме - брат, тато, син, племінник чи дідусь або просто друг. А ви не знаєте його вподобань. На цей випадок у мене завжди на приміті Legend Spirit від Montblan. Найкращій у цій категорії. Один з небагатьох, які можна сміливо брати всліпу. Вперше я так і придбала його, і ні разу не пошкодувала. Універсальнаа композиція для консервативних людей, які не в захваті від парфумерних експериментів. Дуже приємний, не має ніяких відштовхуючих нот. Не сподобається хіба що парфманьякам, яким здасться не дуже цікавим і вони давно його "переросли", та навіть вони відмітять його приємність. Якщо у вас не той випадок, то сміливо можете брати!) Підійде на будь-який вік. Гарний флакон з важкенькою кришкою. Якісний за відносно приємну ціну. У чоловіка вже пустий флакон, і він саме з тих хто його "переріс"😅Але я вже за ним сумую. Мені було дуже приємно його вдихати. Я б і сама його йому повторила... Що можливо і зроблю)
Коментарі (0)