Крем для рук "Гранат" від Sister's Aroma
Любов чи розчарування?
Скажу одразу - це любов 😍
Sister's Aroma Smart Hand Cream - один із тих засобів, які ніби створені для естетичного задоволення в поєднанні з ефективним доглядом.
Але! Якщо очікуєте класичний фруктовий запах гранату, тут крем вас здивує. Він абсолютно не відповідає назві, натомість відчувається пряність з нотками перцю. Нагадує нішеву парфумерію: благородний, ненав’язливий, зігріваючий. Особливо гарний у холодну пору року.
На шкірі аромат тримається дуже довго. Без перебільшення, його відчуття залишається навіть після миття рук.
Крем густої текстури, але вбирається досить швидко і головне - не залишає за собою липкості. Має гарний, збагачений оліями склад, тому після нанесення крему шкіра добре зволожена, м'яка та гладенька.
Ще з плюсів хочу виділити те, що продукція Sister's Aroma не тестується на тваринах і сама туба крему підлягає переробці.
Проте, зазначу і маленький мінус. В перші дні користування, варто було відкрутити кришку туби, як крем під тиском сам швидко видавлювався. Це створювало певні незручності, але на загальне враження не вплинуло.
У мене не дуже суха шкіра на руках, тому ефект від крему мені подобається, руки доглянуті, а його аромат просто неймовірний. Обожнюю ❤️
Коментарі (0)