Наталія

Банні процедури з Hillary

Вітаю! Дуже тішуся, коли українські виробники створюють достойний продукт. Для себе я знайшла крем-нгель для душу Hillary Powder Cream Shower Gel. Хоча мушу сказати, що від крему тут нема нічого від слова зовсім. Це гель!

Почну з упакування. Пляшка 500 мл, біла з кольоровою наліпкою, на якій розміщена вся потрібна інформація про склад, спосіб використання, термін придатності та виробника. Пляшка зручка, дозатор просто супер, має положення закрито/відкрито.

Склад. Виробник каже, що вісутні SLS, SLES, MIT, PEG, 1,4-dioxane. З активностей алое вера, молочна кислота, ромашка.

Колір. Прозорий гель.Від крему нема нічого: ні кольору, ні консистенції. Дещо рідкий, по руці розтікається. Мене така густина влаштовує, хіба що розхід трохи більший.

Запах. Ця штука дуже індивідуальна. Читала відгуки, що дівчатам запах не ок. Для мене він ніжний, ледь відчутний. Кремово-пудровий. От як відкрити шайбу Nivea, може на трішечки солодший. Мене цей запах більше, ніж влаштовує, на відміну від "полуничних спокус", "кокосових пристастей", тощо гелей для душу, якими завалені полиці магазинів..

Дія. На пляшці написано захищає, пом'якшує, зволожує, надає пружності. На практиці від гелю для душу я очікую якісного очищення та відсутності відчуття стягнення. З тими вимогами справляється. Чи надає пружності? Навряд. Це маркетинговий хід. Не більше. Піниться помірно, густої та об'ємної піни очікувати не слід, бо в складі нема SLS, SLES.

А загалом можу сказати, що гель для душу достойний та не за всі гроші світу. Час від часу, але регулярно він з'являється на моїй поличці у ванній.

04 лютого, 2025
Наталія
04 лютого, 2025