Матуючий крем для жирної шкіри обличчя
Tink Mattifying Retinol & Aloe Extract Cream
Привіт!
Я обожнюю бред Tink, а саме засоби для тіла та волосся, це бюджетні, але дійсно дієві засоби!
Для обличчя це перший засіб, і обрала я - Матуючий крем для жирної шкіри обличчя Tink Mattifying Retinol & Aloe Extract Cream, ціна в нього ну дуже бюджетна.
Тож, що з цього вийшло, розповідаю свої враження!
Крем представлен в класичному, зручному форматі для використання. Це якісна, пластикова баночка, кришечка міцно закручивається (гвинт), в середині є прозора, пластикова мембрана.
Упакован крем в картонну коробочку, де є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 50 мл.
Як для власниці жирного типу шкіри, це саме моя, комфортна текстура, легка, кремово-гелева. Яка швидко вбирається в нуль.
Аромат - легкий, солодко-свіжий, на шкірі не відчувається.
Головні інгредієнти: aha-кислоти, алое вера, вітамін а, касторова олія, молочна кислота, ретинол.
Що сподобалось?!
Крем гарно зволожує шкіру, і протьогом дня відчуваю себе дуже комфортно
Круто заспокоює шкіру та знімає запалення
Одразу і надовго дарує відчуття свіжості
Ніякого жирного блиску протьогом дня
Я дуже люблю ефект матування, але нажаль від цього крему, я його не отримала. Він повністю вбирається, залишає природне сяйння шкіри.
Але, в цілому, він мені підійшов та користуюсь ним з задоволенням! Дуже комфортний, не обтяжує, та виконує майже всі функції заявлені виробником!
Гарна альтернатива, не бюджетним засобам!
Коментарі (0)