Darina🦉

Безсульфатний шампунь для жирного волосся

Привіт !

Чого очікувати від - Безсульфатного шампуня Joko Blend Detox Shampoo власницям жирного волосся?!

Скорочення миття чи чистоту волосся на чотирі дні?! Ні!

Склад:

Aqua (Water), Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Sorbitol, Glycerin, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, PEG-12 Dimethicone, Amodimethicone, Allantoin, Polyquaternium-7, Panthenol, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Polyquaternium-44, Trideceth-12, Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Parfum (Fragrance), Cetrimonium Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Linalool, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Acetyl Cedrene, Citric Acid.

У складі є :

зволожувачі, компоненти з кондиціонуючим ефектом (є силікони), містить саліцилову кислоту, ефірну олію чайного дерева та мʼяти. В основі шампуню - мʼякі ПАРи

Текстура:

Середньої густоти гель (прозорий). Легко розподіляється та утворює доволі не погану піну.

Аромат:

Не насичений, свіжий, солодко-квітковий, на волоссі не залишається.

Пакування:

Зручне для використання, пластикова пляшка, круглої форми. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 250 мл.

Для мене, це виявився гарний, базовий шампунь, але в чергуванні з чимось сильнішим, "агресивнішим", я іноді люблю такі шампуні, щоб аж "до скрипу".

Цей шампунь глибоко очіщує, але м'яко. Мені здається, що після нього і шкіра голови зволожена.

На частоту миття він ніяк не вплинув.

Це дуже комфортний м'який шампунь, який підійде на кожен день. Суто я, повторю його обов'язково!

12 лютого, 2025
Darina🦉
12 лютого, 2025