Ta_nyaaaaaaa

НОВИНКА Maybelline, яка щиро вразила | Натурально і виразно

Це саме той продукт, котрим можна надати бровам не лише кольору, а й обʼєму, пухнастості і злегка зафіксувати їх. До того ж ефект тримається протягом усього дня!

Флакон дуже милий за дизайном і виглядає як шоколадка. Розмір компактний, тому вміститься у будь-яку кишеньку, косметичку, тож зручно взяти з собою. Обʼєм продукту 5 грам.

Щіточка у цього гель-мусу доволі мініатюрна, проте завдяки цьому нею дуже зручно працювати, не зачіпаючи ділянки шкіри. На кінчику щітки може залишатися надлишок продукту, його я завжди витираю до обмежувача.

Я сама по собі доволі світленька, волосся русяве, брови фарбую у тон або трохи темніше за волосся. Тому обрала для себе середній відтінок з представлених.

До речі, на руці він видається доволі теплим, таким приємним світло-коричневим, а на бровах він нейтральний. Гарно підкреслює колір брів.

Відразу відповім на запитання. Цей гель-мус сподобався мені тому, що він НЕ перетемняє брови, котрі можуть зробити образ чи хоча б обличчя більш грубим. Також ним значно легше працювати, ніж з іншими звичайними кольоровими гелями, адже цілком реально промалювати ЛИШЕ волосинки, а за бажанням додати кольору шкірі, заповнивши пустоти. Крім цього, до нього не треба призвичаюватися, бо взяв і відразу все виходить з першого разу.

*свої брови високо не піднімаю, не зачесую так, бо не сприймаю себе з широкими 👀 Тож більше укладаю в бік по по росту, акуратно, сильно не додаючи їм ширини. А з гель-мусом вдалося візуально додати їм густоти і насиченості, що мені у свою чергу дуже сподобалось

За бажанням окремим пензликом можна промалювати брови більш графічно, тоді гель-мус виконує роль ще й помадки. Наразі мені подобається більш натуральний ефект, тому використовую лише щіточку.

На оформлення брів цим засобом я витрачаю тепер 1,5-3 хвилини у залежності від того чи стану я промальовувати шкіру.

СТІЙКІСТЬ: не фіксує брови намертво, як це може зробити гель, але мої майже🤭 слухняні брови він тримає ЦІЛИЙ день. Не осипається, не злазить плівкою, не лущиться. Зберігає первинний вигляд.

ВИГЛЯД: брови стають більш насиченими, наче «повітряними», обʼємними. Гель-мус не склеює і не переобтяжує їх. Можна зачесати у будь-який спосіб, як подобається, а продукт виконає цю забаганку.

У демакіяжі з супер-флаф теж легко, видаляється будь-яким засобом і навіть просто теплою водою.

Також можна комбінувати з гелем для потужнішої фіксації, продукти не конфліктують, а доповнюють одне одного.

Отож, гель-мус - це класний і головне ШВИДКИЙ, зручний варіант для макіяжу брів на щодень. Обожнюю такий натуральний ефект 🤎

04 лютого, 2025
Ta_nyaaaaaaa
04 лютого, 2025