K_Filonenko

Порівняння скульпторів LNPro

Мені здається про популярний скульптор від LNPRO чули вже всі. І зловити його в наявності часом ще та задачка з зірочкою. А от що стосовно новинки з лінійки "So Cute"? Тепер всі полюють на нього?

Я дуже довго придивлялася до новинки від LNPro. Тому давайте порівняємо, чи справді він схожий з кремовим бестселером.

Бестселер бренду. Скульптор має правильний відтінок без рижини та сірих тонів. Легко наноситься та має досить зручну, компактну упаковку з пластику.

Об'єм: 2.5g
Текстура засобу дуже ніжна, кремова, легко тушується. З ним треба досить швидко працювати і розтушовувати поки засіб не підсох. Дуже крутий засіб.

Рідкий гелевий скульптор має зручну упаковку з вбудований аплікатором для нанесення. Аплікатор має досить зручну форму та розмір, за потреби можна набрати засіб з нього кісточкою, якщо потрібно тонке нанесення. Консистенція рідка, легко тушується та наноситься, не утворює плям. Немає рижого підтону, але трішки має відтінки сірого.

Об'єм: 15 мл.
На аплікаторі є ключик, яким можна перекрити подачу засобу, тому можна не боятися, що він протече.

Що спільного?
- Легке та приємне нанесення.
- Чудово тушуються.
- Не утворюють плям.
- Не скачуються.
- Мають гарну пігментацію.
- Стійка формула продуктів тримається протягом довгого часу.
- Легко змивається.

Які відмінності?
- Форма та текстура продукту кремовий та рідкий гелевий, а відповідно і різна упаковка продуктів.
- Об'єм.
- Відтінок трішки відрізняється.
- Час застигання.
- Ціна.

Висновок:
Скульптори у LNPro справді дуже вдалі, вони дуже круті у використанні і підійдуть для корекції, навіть новачкам. Але всеж вважаю, що в них досить багато відмінностей.
Кремовий скульптор швидше підсохає, тому з ним треба працювати швидше, ніж з гелевим, гелевий сохне довше. Гелевий скульптор має холодніший відтінок і виглядає трішки сірішим, ніж кремовий. Кремовим легше дозувати кількість засобу.

Стійкість у них чудова. Ціна у кремового скульптора значно менша, але гелевий з нової лінійки "So Cute", тож можливо з часом ціна буде вигіднішою, або треба дивитися акції. Особисто мені більше подобається кремовий скульптор, але це лише мої враження)
Рекомендую!

05 лютого, 2025
K_Filonenko
05 лютого, 2025