alena.rosee

Сироватка для обличчя | Re.Care

Хоч ця сироватка і новинка, але вже є хітом продажів ☺️

Я чесно користувалась нею майже місяць, що б написати свої враження від продукту, бо такі рідкі засоби часто не прям моє, я люблю кремові флюїди. 🤩

То чим сподобалась і чи повторю її знову, читайте далі 🫧

Сиро�ватка для обличчя | Re.Care

Пакування: картонна коробочка, де вказано всю інформацію від виробника.

Флакон скляний, білий, не прозорий, але на яскравому світлі можна побачити залишок сироватки. Дозується піпеткою.

Консистенція: рідка як водичка, майже прозора рідина

Запах: дуже легкий, косметично-фруктовий, схоже пахне умивалка з цієї серіїї

🌿Активні компоненти:

сироватка має чудовий склад ☺️

Aqua (Water), Saccharide Isomerate, Niacinamide, Polysorbate 20, Pinus Cembra Wood Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Cannabis Sativa Leaf Extract, Lecithin, Alcohol, Pentylene Glycol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Linalool, Terpineol.

Ніацинамід
✨ Вирівнює тон і бореться з пігментацією
✨Зміцнює бар'єр шкіри та зволожує
✨Регулює вироблення себуму, зменшує висипання
✨Дарує сяяння та робить текстуру шкіри гладенькою

Lipobelle™ Pino C – ефективний заспокійливий та відновлюючий фітокомплекс на основі канабідіолу (CBD)

Раніше з CBD я користувалась тільки засобами для тіла, але і для обличчя це чудова штучка:

🔹 Заспокоює подразнення та почервоніння
🔹 Регулює себум, допомагає при акне
🔹 Зволожує та зміцнює шкірний бар’єр
🔹 Антиоксидантний захист від стресу та старіння

Такий собі корисний релаксант)))

✨Ефект:

сироватка має реально рідку консистенцію, я беру пару крапель , наношу на обличчя, засіб вбирається десь за хвилину, але липкість триває хвилин 5.

Потім я додаю крем для обличчя.

🫧

Сироватка просто чудова базова, вона не конфліктує з кремами чи тонерами, не скатується, дружить з макіяжем та має дійсно заспокійливий для шкіри ефект.

З нею дрібні недоліки швиденько загоюються, а сам стан шкіри покращується. Шкіра зволожена, не перегружена.

В мене нормальний тип шкіри, мені сироватка не підсушує , і не жирнить , якраз тримає ідеальний баланс.

🫧

Тон також покращується, пори чисті.

Для мене цей продукт став дійсно шикарною базою, користуюсь із задовленням і можливо якось повторю цей флакон, бо мінусів у цього продукту я не знайшла)))

05 лютого, 2025
alena.rosee
05 лютого, 2025