Viktoria_Ilnytska

Вируюча пудра | бомбочка-гейзер | Joko Blend

Вируюча пудра | бомбочка-гейзер | Joko Blend

Прийом ванни це один з найпоширеніших способів розслаблення тіла. Це теж стосується догляду за шкірою в цілому.

Для одного з таких прийомів, цього разу обрала серію «LOVE SPELL» від Joko Blend

❣️вируюча пудра

❣️бомбочка-гейзер

До цього моменту я й не здогадувалась що у бренду є бомбочки, а я обожнюю їх застосовувати

• Представлена у пляшечці обʼємом 200 грам, рожевого кольору.
  • Аромат відкривається одразу - він солодкий з нотками лаванди.
  • При засипанні у воду, утворюється легенька піна, наповнюючи ванну корисними мікроелементами🪄

Серед активних компонентів містяться:

💫Морська сіль – багата на мінерали (магній, кальцій, калій), допомагає розслабити м’язи, покращує кровообіг та тонізує шкіру.

💫Олія зародків пшениці – глибоко зволожує, живить шкіру вітамінами A, E та D, сприяє її регенерації та робить її більш пружною.

💫Ефірна олія лаванди – відома своїми заспокійливими властивостями, допомагає зняти стрес, покращити сон та створює атмосферу спокою під час прийняття ванни.

Рекомендується додавати 100 грам на один прийом ванни, але я додала близько 70-ти.

Водичка вийшла світло-рожевого кольору з максимально ніжною пінкою.

• Яка ж вона прекрасна😍 Величезна, 200-грамова шипучка🙌🏼
  • Обидві півкулі різних кольорів, аромат відчутно навіть через пакування.
  • Занурюючи у воду, стається магія, і тішишся з того як дитина☺️
  • Аромат такий же як і в пудри: солодкий з нотками лаванди.
  • Активно бурлить, наповнюючи воду кольором фуксія.
  • Занурившись у воду, тіло одразу огортається ніжністю олій, навколо відчутно лише цей чудовий аромат
  • Активні компоненти у складі, такі ж як і в пудри

Загальне враження - відчуття приємного розслаблення, арома-терапії, зволоження шкіри, помʼякшення. Після прийому такої ванни, аромат у кімнаті залишається ще добрих пів-години, а саму ванну не фарбує💫

Тому якщо полюбляєте приймати ванну з додатковим інвентарем, щиро раджу спробувати це комбо❣️

05 лютого, 2025
Viktoria_Ilnytska
05 лютого, 2025