Парфумований крем для рук з пептидами Dott Tender Blush
Це було кохання з першого «нюху» 👃
Довелося перезаписати огляд, тому що розмістила його випадково у відгуках на білий крем 🙈
Ось він, той найперший засіб від українського 🇺🇦бренду Dott який я купила в повному об'ємі після тестового набору пробничків https://club.makeup.com.ua/post/64846/ не рахуючи їх суфле для губ https://club.makeup.com.ua/post/64905/ яке у мене з'явилося ще до набору 😉
Після бальзаму для губ, я хотіла продовжити своє знайомство з брендом Dott саме з крему для рук, але я планувала взяти з 🖤чорної лінійки, за описом я була впевнена, що саме він мені сподобається, він навіть уже лежав у мене в кошику на сайті. Але я отримала наборчик пробничків, в якому було по 2 мініатюки 3g чорного Spicy Ash та рожевого крему Tender Blush крему.
Tender Blush це крем з пептидами. Вони є чудовим способом покращити стан шкіри. Пептиди зменшують кількість зморшок та підвищують пружність. І саме ними було збагачено цей крем. Він бореться з сухістю і пігментацією, вберігає від появи лущення і тріщин. Делікатна, але ефективна формула покращує еластичність епідермісу, що дозволяє вповільнити ознаки старіння. До того ж засіб помітно прискорює процеси регенерації, загоюючи вже наявні пошкодження.
Аромат
Після того як я нанесла на руки 👋🏼 рожевий, його аромат мене підкорив, це було кохання з першого погляду=разу 👀 Я люблю солоденькі фруктово-ягідні аромати 💞Після аромату мене вже навіть не цікавили інші характеристики цього крему, ну головне що б гірше звичайно не робив 😂
🩷На початку аромату присутні піон, гранат, малина та слива.
🩷Поступово, під час вбирання, запах змінюється, він набуває квіткових відтінків гвоздики, жасмину і конвалії з легкою пряністю рожевого перцю та дерева гуаяк.
🩷 І навіть тоді, коли крем вже тривалий час активно діє – ніжний шлейф пачулів, кедра, мускусу, амбри і прянощів все ще відчувається та піднімає настрій.
У піраміді мене насторожили такі ноти як гвоздика, пачули, мускус, прянощі, але я їх тут зовсім не відчуваю. Це ягідно-квітковий аромат, якісь явні квіти я не відчуваю, для мене він навіть більше ягідно-деревний. Насолода легка, без нудотності, є невелика ягідна 🍓кислинка. Асоціація з фруктовим зефіром чи морозивом 🍧.
Аромат тримається на шкірі ще якись час ⏳ на мені десь 1,5-2години
Я вже хочу парфум з таким ароматом 😂, ну або ще якісь засоби з лінійки Dott які будуть пахнути так само.
Незважаючи на те, що у рожевого гелю для душу в піраміді перераховані такі самі ноти, їх аромати відрізняються. У крему аромат без якихось важких нот, легший і дівочий, дуже смачний фруктово-ягідний 😉
Пакування: Картонна коробочка всередині м'яка металева туба з красивим ланцюжком. Має захист від першого відкриття, а у комплекті є металевий шип, щоб відкрити крем.
Задум дизайну дуже класний і незвичайний, як і в інших засобів бренду, саме дизайн завжди відразу привертає нашу увагу.
Я хвалила дизайн, але не дивлячись на це, саме з цими кремами для рук є і «ложка дьогтю» про яку я не можу не сказати. Не дивлячись на те, що крем приходь в абсолютно красивій рівненькій коробочці, всередині на ньому маленькі вм'ятини, і виглядає це зовсім не естетично, це не тільки у мене, а судячи з відгуків у багатьох він такий. Це пошкодження не при транспортуванні 🚚, вже таким «страшненьким» виробник пакує його в коробочки. Якщо вам це важливо але наприклад берете на подарунок 🎁, зверніть на це увагу, щоб не було неприємних сюрпризів. Але це я так розумію проблема багатьох засобів у м'яких металевих упаковках.
В мене на фото 📸 він зовсім новий, тільки з коробочки, ще ні разу не використовувался. Виходить задум хороша, а виконання не дуже 🤨
Я заздалегідь знала що так може бути, але від покупки мене це не зупинило, дуже вже я його хотіла через аромат 🤪
Мінімалістичний тюбик поміститься до будь-якої сумки, а ланцюжок дозволить зробити засіб справжнім аксесуаром, що доповнить ваш стиль.
Використання: Крем ніжно рожевого кольору , досить густий і щільний. Вбирається добре, довго чекати не потрібно, липкоси та жирності після себе не залишає.
Але при цьому є захисна плівочка і відчувається що на руки 👏🏼 щось нанесено. Вони м'які , гладеньки та мають приємний аромат 🌸
На мій погляд, склад крему теж хороший, він більш поживний, у мене не проблемна шкіра рук, і мене він повністю влаштовує.
Я буду купувати його ще і далі ☺️ Дуже хочу спробувати ще білий крем для рук
А для вас важливі аромати уходових засобів, якими ви користуєтеся?
Коментарі (0)