Порожні пляшки за січень - 2. Догляд за обличчям і декоративка
Перша частина про догляд за тілом і волоссям тут https://club.makeup.com.ua/post/65446/
Трошки про мою шкіру: себопрофіцитна (жирна), проблемна, нерівний кольор, пост-акне.
🧴 Vichy, mineral 89 fortifying instant recovery mask - хороша маска за своїми властивостями, чула про неї багато добрих відгуків. Заспокоює, зволожує. Але той же ефект я можу отримати від сироватки та й не треба ходити із серветкою на обличчі 20-30 хвилин;
🧴 Manyo, bifida biome ampoule toner - непоганий тонер, не залишає плівки. По консистенції, як водичка. Без запаху. По дії - нічого особливого - трошки зволоження дає. Мені більше подобається Bielenda Mezo Toner, повернусь до нього;
🤬 Advanced Clinicals, Oil Control toner - тонер с надзвичайними обіцянками та складом, а на ділі залишає відчуття плівки на обличчі та провокує виділення себуму. Для обличчя не підійшов, на декольте викликав висипи, використовувала для ніг після гоління 🤦♀️
🤬 Perricone MD, Blemish relief retinol treatment & moisturizer with salicylic acid - крем ні про що, ще й за дорого. Я взагалі не розумію навіщо роблять такі креми: він не вирівнює тон, рельєф шкіри, не запобігає запаленням, не живить, не зволожує. Взагалі нічого. Я користувалась ним 2-3 місяці, але результату не було. Він ще не повністю закінчився, викидаю....
🧴 Manyo, deep clear cleansing balm - гідрофільний бальзам, який дуже неприємно пахне. Я навіть думала, що він встиг зіпсуватися поки доїхав до мене. Але потім я зрозуміла, що це так пахнуть натуральні олії в ньому. Косметику змиває добре, але залишає жирний шар після себе. Цей шар легко змивається гелем\пінкою потім, але мені все одно це не подобається. Дуже економічний;
🥰 Dermalogica, daily microfoliant - о, це класна ензимна пудра і вже її друга закінчена баночка. Без запаху, ніжна, не сушить шкіру. Прибирає лущення, вирівнює рельєф, шкіра сяє після неї. Але більше не візьму, бо у продажу знов з'явилась моя улюблена ензимна пудра від ByWishtrend (вона взагалі вогонь, ще й дуже економічна);
🥰 Grown Alchemist Hydra-Restore Cream Cleanser - цей засіб дуже сподобався. Це крем, який треба розподілити на сухе обличчя, а потім змити водою. Змивається легко і повністю, залишає чисту шкіру, але зовсім не суху і не стягнуту. Ідеально підходить на ранок після використання ретинолу або пілінгів. Задивляюсь на повний розмір, закінчила тревел версію;
🥰 Clarins Gentle eye make-up remover sensitive eyes - класний засіб для видалення макіяжу з очей: очі не подразнює, легко видаляю стійкий олівець і туш, майже без запаху. І це не двофазний засіб. Тільки приємні відчуття залишає після себе;
🥰 Bioderma Sensibio H2O eye biphasic micellar makeup remover - waterproof - sensitive eyes and lips. Ще один класний засіб для зняття макіяжу з очей і губ. Не подразнює очі, все легко змиває. Запаху немає. Це вже двофазний засіб, він трошки залишає масляне відчуття на шкірі, але це мені ніяк не заважає. Дуже схожий на двофазний засіб від Garnie, який я теж дуже люблю, але він залишає відчутну масляну плівку, яку треба змивати;
🧴 Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex - відомий засіб, але я не буду йому співати оди. Може у свій час він і був якимось видатним засобом, але зараз вже багато аналогів, які коштують дешевше. Використовувала на день після ретинолу. Зазвичай навіть обходилась без крему. Він надає зволоження, живить шкіру, не провокує висипи чи утворення чорних цяток. Приємно відчувається, точніше не відчувається на шкірі. Шкіра м'яка, гладенька, приємна на дотик поки ви цей серум не змили. Це не накопичувальний результат. Але мені б ще хотілось, щоб засіб мав протизапальну дію та хоч трошки матував. Тому повний розмір брати не буду.
🥰 Eisenberg Paris The Eye Serum - хороший серум для повік, добре зволожує, заспокоює шкіру. Ніяких див не робить. Тут про нього детальніше https://club.makeup.com.ua/post/62364/
Пробники
🤬 Cos De Baha, CG centella gel cream - гель-крем не сподобався, не дає ані зволоження, ані заспокоєння шкірі. Ще й лежить плівкою. Безтолковий засіб, на мій погляд;
🧴 Cerave, Oil control moisturising gel-cream - непоганий крем, трошки зволожує, трошки живить шкіру. Приємний, швидко всочується, не залишає плівки. Не матує, але й не провокує виділення себуму. Мені б хотілось, щоб денний крем мав протизапальні властивості, а цей - не має, тому не куплю повний розмір. Але в цілому норм крем;
🥰 Origins Original Skin Retexturizing Mask With Rose Clay - на цю маску багато хороших відгуків. Давно хотіла спробувати, тому замовила пробник у Wonder Bundle від Makeup. Це такий формат маски, що засихає і стягує шкіру на обличчі. Я такий ефект не люблю. Але мені дуже сподобалась дія: шкіра заспокоєна, добре очищена, сяюча, запалення світлішають. Тому думаю брати повний розмір. Змивається легко. А також у масці є якісь дрібні скрабуючі часточки, вони не дряпають шкіру, але краще б було без них 🫠
🤬 Arnaud, perle & caviar intensive day cream global anti-aging - взагалі не сподобався, щільний, не всочується, не живить, не зволожує, лежить маскою на шкірі. Важко уявити, що крем може комусь сподобатись. Тільки що побачила його ціну 😧...
🥰 Novexpert, whitening booster serum with green tea polyphenols - пробнику вистачило тільки на два рази, але серум дуже сподобався. Хочу придбати повний розмір. Мені сподобалась текстура засобу - добре всочується, не скочується. Зволожує шкіру, заспокоює, матує шкіру. Авжеж за два рази мої сліди від акне не зникли, але цікаво які результати будуть при довгостроковому використанні.
🥰 HOLIKA HOLIKA, super ceramide moisture balm - це те на що у мене не було багато сподівань, але бальзам виявився класним. Не має запаху, приємний на шкірі, не залишає плівки. А головне - добре відновлює шкіру після пілінгу і ретинолу. Досить бюджетний. Зараз побачила, що ціни на нього зросли, але все ще можно вихопити його за хорошою ціною. Не сплутайте з кремом в дуже схожій упаковці, його я не пробувала. Можливо візьму повний розмір цього бальзаму. В інструкції написано, що бальзам треба накладати локально на пошкоджені ділянки, але я накладала на обличчя повністю і, попри те, що маю проблемну і жирну шкіру, ніяких проблем він не викликав, а лише добре заспокоїв шкіру. За своєю дією нагадав мені крем Real Barrier Extreme Cream - такий же класний;
🧴 Darphin, intral, inner youth rescue serum - дуже приємно пахне квітами, запах відчувається десь пів годинки. Приємний серум, трохи густіше за воду, не відчувається на шкірі, зволожує, трошки заспокоює подразнення. Він, до речі, з Wonder Bundle (пробник йде подвійний). Взагалі мені сподобався, але такий же результат я отримую від I`m from есенції з полином та Blithe серумів. Проте останні виходять набагато дешевше.
🧴 Bota retinol, youth repair solution . Це опис сировотки, який я знайшла, бо на пробнику не було жодної корисної інформації : "Сироватка містить 300 ррm (0,03%) ретинілу ретиноату, тому підходить для чутливої шкіри. Це невелика концентрація, проте завдяки інкапсуляції в мікросфери з полімолочної кислоти (інноваційна система доставки), згідно з дослідженнями, вона має таку саму ефективність, як і 0,06% ретиніл ретиноату" .
Нічого особливого від цієї сироватки не чекала, але вона мене здивувала. Пробника вистачило на три рази. На ранок я прокидалась з лущеннями на обличчі, це при тому, що я вже давно звикла до ретинолу і зараз на Obagi Retinol 1.0. Зазвичай в корейських кремах дуже незначний відсоток ретинолу, я не сподівалась на реакцію, але вона була. Повністю вбирається у шкіру й не відчувається, сироватку треба закривати кремом, бо буде дуже сушити шкіру на ранок. Можливо, колись візьму повний розмір, ще не вирішила. Але наразі не бачу сироватку у продажу;
Декоративка
🥰 Eveline, Variete brown mascara - я не знаю, чи є тут люди, які не чули про те, яка це класна туш. Мені подобається: колір коричневий, не осипається, легко змивається, добре подовжує вії. Це вже не перша туба та збираюсь брати ще;
🥰 YSL, Couture Brow - туш для брів у відтінку 1. Не знаю, чи вона колись знов з'явиться у продажу. Мені подобалась кольором, зручною маленькою щіточкою. Я світло-русява і перший відтінок підходив ідеально. Відтінок дуже гарний, без натяку на рижину. Залишаю свотч при денному світлі нижче. Брови ніяк не фіксує, фібри не має. Але добре профарбовує брови, через це вони здаються густіше, проте мають натуральний вигляд. Надовго вистачає засобу;
Коментарі (0)