Ksuposhka

Гель для вмивання з кислотами Medik8 Surface Radiance Cleanse

Це гель для очищення жирної шкіри але класно працює і на комбінованій ,особливо якщо у вас ,як і у мене ,жирна Т зона ,а U суха.

На власному досвіді можу сказати ,що засіб глибоко очищує пори і не дає їх закупорці ,тож якщо вас турбують закриті комедони,чорні цятки ,то цей очисник підходить ідеально.

Він добре видаляє накопичені забруднення і нормалізує роботу сальних залоз.

Має у складі L-мигдалева і молочна кислоти (альфа-гідроксикислоти) діють у верхніх шарах шкіри, де відлущують мертві клітини.

Саліцилова бета-гідроксикислота проникає глибоко в пори, де розчиняє пробки, які розтягують пори й провокують висипи

Екстракт шкірки мангостана забезпечує антиоксидантний захист від вільних радикалів і надає легкий,свіжий не навʼязливий аромат цитрусів.

Гель рідкий, майже не піниться ,швидко змивається зі шкіри.

Я використовую його тільки в вечірній рутині ,на ранок обираю більш мʼякі засоби ,бо не бачу для себе сенсу використовувати такий гель і зранку.

А ось ввечері, як раз ,коли треба змити залишки макіяжу,вуличного пилу,добре очистити пори перед нанесенням сироватки ,то використовую цей гель

Очищує він до скрипу але не пересушує шкіру.

Але не забувайте, що після кожної вмивашки треба одразу наносити тонік або сироватку ,щоб шкіра не стресувала і не виділяла багато себуму.

Я його вже майже використала ,але однозначно придбаю гель знову ,бо якість шкіри з ним значно покращилась.

Із мінусів ,це звісно ціна ,але мені 150 мл вистачило більше ніж на пів року,тож мене влаштовує❤️

05 лютого, 2025
Ksuposhka
05 лютого, 2025