Hrystja__

Lancome drama liquid

Lancome drama liquid

Олівець не з бюджетних. Ціна його коливається від 750 і навіть до 1000 грн. Мені пощастило і я його купила за 711 грн.

Звичайно, я дуже боялася, чи підійде він мені. Бо з Lancome в мене дружба зовсім не склалалася. В мене був тональний...і він був напевно найгіршим за всю мою косметичну історію.

Ще була туш, яка теж не давала жодного ефекту.

Тож до олівця теж ставилась скептично. Але цікавість і те відео з макіяжем побороли мій страх.

Lancome drama liquid

Багато блогерів в рубриці "аналоги люксу " порівнюють цей олівець з гелевим Lamel чи Eveline.

Тут скажу впевнено: це зовсім не то. І різниця тут не тільки в ціні, а й в якості. Це факт.

Вони схожі тільки відтінками. Все...

Lamel в мене на очах плив вже через 30 хв. Цей тримається весь день.

На руці я показала, як він виглядає в реалі. Друге фото- я пробувала його стерти пальцями. Терла з зусиллями і банато разів. Його бере тільки міцелярка або гідрофілка. Тоді він стирається без проблем. А пальцями чи одягом його точно не розмажеш.

Цей олівець- швидше як підводка. Він дуже гарно виглядає на верхній повіці. Я його інколи так використовую, але переважно наношу його на слизову, щоб підкреслити контур. Саме для цього я його і брала.

Олівець дуже легкий в використанні. Справді, ним можна намалюватися взагалі не вміючи малюватись. Він дуже добре розтушовується, має мʼяку текстуру, але при цьому зовсім не розмазується.

В мене шоколадний відтінок, але є ще чорний, синій і зелений на вибір.

Цим олівцем я мега задоволена. Він цілком виправдав мої очікування...навіть більше.

До речі, точиться він теж дуже легко. Але для цього потрібна спеціальна точилка для гелевих з олівців😉.

06 лютого, 2025
Hrystja__
06 лютого, 2025