MAXIMOVA🌷

Пов'язка на голову, чорна

У мене з'явився новий аксесуар для волосся. Думаю, в кожної вдома є така або подібна пов'язка. Вона значно полегшує б'юті рутину.

Від Joko Blend я обрала цей аксесуар в чорному кольорі, якось особливо стильно він виглядає, як на мене. На бантику білим кольором вишита назва бренду.

Упаковано все надійно, пов'язка загорнута в плівку та коробку.

Пов'язка виконана дуже якісно, матеріал м'якенький і приємний до шкіри. По довжині проходить три резинки, які надійно фіксують пов'язку на голові. Вона тримається надійно і не перетискає голову.

Добре розтягується і за розміром універсальна.

1. при нанесенні масок, особливо коли використовую альгінатні чи гідрогелеві (завжди перед такою процедурою прибираю волосся, бо воно завжди заважає)

2. при нанесенні макіяжу (іноді використовую, коли волосся заважає наносити тон)

3. під час демакіяжу

4. після того коли посушу волосся і мені потрібно його прибрати з обличчя, щоб не заважало (на свіжо-вимитому волоссі резинки залишають заломи, навіть якщо на хвилинку залишити, тому пов'язка в таких випадках дуже виручає).

Одним словом, такий аксесуар у мене не лежить без діла! Постійно використовую, коли забруднюється - перу з чорними речами в машинці. Після прання вона зберігає свою форму та візуальний привабливий вигляд.

Якщо ви ще не маєте такого аксесуару - раджу приглянутись! Колір можете обрати на власний смак, всього представлено три: чорний, білий та рожевий.

06 лютого, 2025
MAXIMOVA🌷
06 лютого, 2025