Багато пробників
Щось дуже сподобалось і я готова повторити, а щось зовсім ні…як добре, що є пробники
Спершу почну з найспірнішого- це парфуми Burberry her.
Я читала дуже багато відгуків, як хороших, так і поганих. Мені здається, що саме ці парфуми треба відчути. Комусь вони сподобаються дуже, а комусь викличуть відразу. В мене щ ними стався перший випадок. Прямо з першого нюху я зрозуміла, що це любов. Для мене вони максимально комфортні і ненавʼязливі.
На початку відчутно ожину, малину, навіть смородину. Потім запах стає солодким, а в кінці добре чути шлейф чогось стерильного...бинтів. Тут є нотки бакари, алея не можу стверджувати, що вони 1:1. Бакару я чомусь терпіти не можу, мені зразу стає погано. А з Burberry відчуваю легкість і комфорт.
І я зрозуміла, що хочу повномірку. Мені вони дуже зайшли.
mr. Scrubber охолоджувальна маска
Цю маску я побачила в рекомендаціях еко-блогера. Почитала багато схвальних відгуків і вирішила спробувати. Добре, що є пробники. Бо сама сама маска коштує ~500 грн...а ефект не завжди може бути бажаним.
І я теж від цієї маски в захваті. На безпечність я її не провіряла...тут повірила на слово. Ефект після неї просто вражаючий. Вона за лічені хвилини приведе до тями і "випрасує шкіру". Зніме всі набряки і заломи. Шкіра підтягнута і бадьора. І маска дуже круто освіжає. Дуже легко змивається. Не засихає на шкірі.
Тож тепер в захваті і я👏.
Молочко для тіла Cottage
Я напевно єдина, хто не знайомий з цим брендом. Бо чомусь завжди його обминала.
Цей пробник мені попався в боксі. І виявився досить класним. Тут 97% натуральних інгредієнтів. Запах не навʼязливий, але його практично не відчутно. Швидко поглинається і не залишає плівки. На зиму зволоження для моєї шкіри буде не достатньо...а літом якраз те, що треба. Він дуже легкий і комфортний. Планую купити на сезон спеки.
MoroccanOil лосьйон для тіла
Спойлер: я в захваті. Такого лосьйону в мене ще не було.
Він дуже класно зволожує, шкіра з ним дуже гладенька і шовкова. А запах...це щось на селі фантастики. Особисто мені він дуже зайшов, шлейф лосьйону тримається на тілі ще до наступного ранку, а на піжамі цілу добу. Це як своєрідна ароматерапія чи релакс.
Взагалі тепер К-beauty відходить на задній план. Бо широкої популярності набула A-beauty ( африканська косметика). І так, для догляду за шкірою вона справді ідеальна.
Тому цей лосьйон теж стане моєму найближчою покупкою.
І тепер ложка дьогтю у прекрасному
Це сироватка Alfaparf для розгладдування волосся. Вона не тільки не розгладжує, а навпаки, робить волосся ще більш жорсткішим. Добре, що є пробники. Бо зі всього, що я пробувала від Alfaparf мені підійшла тільки зелена маска і рідкі кристали. Все інше було дуже провальним.
Так в цього разу. Волосся стало дуже заповстаним, наелектризованим. Нема ні блиску ні гладкості. В мене воно рівне від природи, але чомусь після цієї вирівнювальної сироватки навпаки покрутилося.
Тож цей продукт однозначно ні. Є значно бюджетніші і кращі засоби для догляду за волоссям.
Коментарі (0)